Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ce face Romania, pe fondul reducerii livrarilor de gaze din Rusia?

Antena3 Antena3,
Ce face Romania, pe fondul reducerii livrarilor de gaze din Rusia?

De la rusi vine gazul. Dar nu cand ai nevoie de el. Gazprom a redus livrarile de gaze catre Romania cu o treime fata de cantitatea contractata chiar in momentul in care metereologii anunta venirea. continuă pe Antena3

FOTO INCREDIBILE: Ce vad copiii din RUSIA atunci cand ies sa se joace in parcuri

Unele locuri de joaca pentru copiii din Rusia arata ca in galeria foto de mai sus.

Reactii dupa condamnarea lui Alexei Navalnii: SUA: Represiune impotriva independentei / UE: Condamnare motivata politic / Germania: O lovitura pentru societatea civila din Rusia

Dupa condamnarea opozantului numarul 1 al Kremlinului, Alexei Navalnii, reactiile internationale nu au intarziat sa apara. Statele Unite ale Americii, Uniunea Europeana si Germania acuza decizia instantelor din Rusia, pe care o considera impotriva drepturilor omului si a statului de drept.

O soferita din Rusia a calcat de trei ori, cu masina, o femeie pentru ca i-ar fi zgariat vopseaua de pe masina (VIDEO)

Unei soferite din Rusia, regiunea Yakutia, i s-a deschis dosar penal dupa ce a calcat de trei ori un pieton, pentru ca i-ar fi zgariat vopseaua de pe masina, noteaza News. Ykt. ru. Dupa ce loveste victima.

Banca VTB, a doua ca marime din Rusia, a primit un ajutor guvernamental de 1,4 miliarde euro

Banca VTB din Rusia, a doua ca marime din aceasta tara, a primit un ajutor guvernamental in valoare de 100 de miliarde de ruble 1,4 miliarde euro) pentru consolidarea capitalului, institutia fiind afectata de sanctiunile occidentale si deprecierea rublei.

Razbunare nemteasca: exodul companiilor nemtesti din Rusia, pe fondul unui dezastru economic

Germania a fost, inca din anii `90, printre cei mai mari investitori ai Rusiei, un client redutabil pentru industriile auto, farmaceutica si a utilajelor, insa companiile nemtesti incep sa se retraga din Moscova, arata CNBC .

Probleme cu gazele din Rusia: Guvernul creste cantitatile de pacura

CET-urile care folosesc gaze, dar pot functiona doar cu pacura isi vor suplimenta stocurile, inclusiv din rezerva de stat, Guvernul anticipand probleme cu gazul furnizat de Rusia pe intregul sezon de iarna, iar electricitatea necesara Transelectrica va.

Graul romanesc, la concurenta cu cel din Rusia pe piata egipteana

Romania a devenit al doilea furnizor de grau pentru Egipt, stat considerat a fi importatorul numarul unu pe plan mondial. Cu toate acestea, tara noastra ocupa abia a zecea pozitie in topul exportatorilor de grau.

Vladimir Putin se afla pe primul loc in topul personalitatilor politice din Rusia, pentru al 10-lea an consecutiv

Pentru al zecelea an consecutiv, Vladimir Putin se afla pe primul loc in topul primelor 10 personalitati politice din tara sa, noteaza Agerpres. Comparativ cu 2013, cand a fost votat de 66% dintre rusi, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )