Libnet.ro
UNICEF

08:00

Facebook a ajuns la o capitalizare record de 200 mld. dolari in mai putin timp decat Google

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Facebook a ajuns la o capitalizare record de 200 mld. dolari in mai putin timp decat Google

Facebook a ajuns pentru prima data la o capitalizare de piata care depaseste 200 miliarde dolari la finalul sedintei de tranzactionare de luni, acest rezultat fiind obtinut intr-un timp mai scurt decat cel care a fost necesar Google, arata Financial. continuă pe Wall-Street Ro

Facebook a atins o capitalizare de piata de peste 200 miliarde dolari, mai mare decat Toyota si Coca-Cola

Capitalizarea de piata a Facebook a depasit pentru prima oara nivelul de 200 de miliarde de dolari, depasind companii precum Toyota, Coca-Cola si Bank of America, scrie Financial Times. Facebook a atins in sub doi ani si jumatate de bursa capitalizarea de 200 de miliarde, in mai putin timp decat le-a trebuit celor de la Google care in prezent sunt insa la 400 miliarde dolari.

Facebook: Capitalizare record de 200 de miliarde de dolari

Compania Facebook a atins pentru prima data in istoria sa o capitalizare de piata de peste 200 miliarde dolari, rezultateul venind intr-un timp mai scurt decat al Google, principalul sau concurent de pe piata.

Capitalizare record pentru Facebook! A depasit companii vechi din domeniul tehnologiei, dar si Coca Cola, Toyota sau Bank of America

Facebook a atins pentru prima oara o capitalizare de piata de peste 200 miliarde dolari la finalul sedintei de tranzactionare de luni, obtinand acest rezultat in mai putin timp decat i-a fost necesar.

Amazon imprumuta 2 mld. dolari de la Banca Americii; banii sunt destinati investitiilor

Retailerul american online Amazon a imprumutat 2 miliarde de dolari de la Bank of America, bani care vor fi folositi pentru finantarea capitalului de lucru si a unor achizitii viitoare. Anuntul a fost facut la mai putin de o luna de la incheierea unui.

Medvedev: Imprumutul de 40 mld. dolari acordat Rosneft, rezonabil

Premierul rus Dmitri Medvedev arata ca ajutorul de stat de peste 40 de miliarde de dolari acordat de catre guvernul rus gigantului petrolier Rosneft este rezonabila, acesta aratand ca exista garantii ca imprumutul va fi returnat, noteaza publicatia.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )