Libnet.ro
UNICEF

01:06

Facebook, MANIFEST ANTI-Izolationist si PRO-Globalizare! Zuckerberg avertizeaza asupra pericolului divizarii globale (FOTO)

B1 B1,
Facebook, MANIFEST ANTI-Izolationist si PRO-Globalizare! Zuckerberg avertizeaza asupra pericolului divizarii globale (FOTO)

Mark Zuckerberg a anuntat pe contul sau de pe Facebook ca va lansa pe reteaua sociala pe care o conduce inteligenta artificiala pentru a depista postarile care incita la terorist si la diverse tipuri de. continuă pe B1

Mark Zuckerberg lanseaza un manifest in care apara Facebook si avertizeaza asupra pericolului ce vine din ura tot mai mare fata de globalizare

Mark Zuckerberg a publicat un manifest anti-izolationist si pro-globalizare, avertizand ca lumea devine tot mai divizata. Fondatorul retelei cu 1,8 miliarde de utilizatori a vorbit despre stiri false, terorism si despre cum poate contribui Facebook la imbunatatirea unor aspecte din societate. Fondatorul Facebook spune ca va fi folosita pe scara larga inteligenta artificiala pentru a depista postarile care incita la terorism si la diverse tipuri de violenta.

Zuckerberg publica un manifest in care prezinta prioritatile Facebook si avertizeaza asupra izolationismului

Fondatorul retelei sociale Facebook Mark Zuckerberg a publicat un manifest anti-izolationist si pro-globalizare, avertizand ca lumea devine tot mai divizata. Antreprenorul american a abordat provocarile reprezentate de terorism si raspandirea stirilor false , dar si cum poate contribui reteaua sa de 1,8 miliarde de utilizatori la imbunatatirea unor aspecte din societate.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )