Libnet.ro
UNICEF

01:06

Facebook pregateste butonul de Empatie pentru postarile la care nu putem sa dam Like

Adevărul Adevărul,
Facebook pregateste butonul de Empatie pentru postarile la care nu putem sa dam Like

Facebook testeaza introducerea unui nou buton pe langa cele de Like si Share, pentru a nu mai lasa loc de interpretari si Like-uri ciudate. Butonul ar urma sa se numeasca Sympathize Compasiune, Empatie) si va fi destinat acelor postari nu tocmai fericite. continuă pe Adevărul

BNR vrea sa cumpere cabine speciale pentru angajatii care fumeaza

BNR vrea sa cumpere cabine speciale pentru angajatii care fumeaza. Astfel, la sediul central la etajele 2, 3 si 4 ar putea fi instalate 6 cabine. Investitia este estimata la 500,000 de lei. Cabinele vor fi amplasat.

Titus Corlatean: Romania a indeplinit criteriile pentru Schengen. Nu putem sta in genunchi, cu mana intinsa

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat ca Romania a indeplinit criteriile tehnice privind aderarea la Schengen, iar autoritatile de la Bucuresti nu stau in genunchi, cu mana intinsa, astfel ca au transmis europenilor ca asteapta sa fie anuntate cand va exista consens pentru primirea in acest spatiu. Nu se pune problema de a abandona un obiectiv legitim al Romaniei, respectiv al Bulgariei. In acelasi timp, nici nu poti sa stai in genunchi si sa stai cu mana intinsa, cata vreme noi am indeplinit criteriile clare, obiectivele tehnice din acquis-ul Schengen si, in acelasi timp, platim pentru lucruri care n-au legatura cu noi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )