Libnet.ro
UNICEF

07:45

Facebook testeaza o optiune prin care utilizatorii vor putea vedea stiri in conformitate cu interesele lor

Hotnews Hotnews,
 Facebook testeaza o optiune prin care utilizatorii vor putea vedea stiri in conformitate cu interesele lor

Facebook testeaza o caracteristica in fluxul de postari care ar furniza link-uri personalizate catre stiri pe subiecte conform cu interesele individuale ale utilizatorilor, in contexul in care compania incearca sa creasca perioada de timp pe care persoanele o petrec pe cea mai mare retea sociala, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Cetatenii statelor UE vor putea intra in Marea Britanie fara viza, dar nu vor avea drept de munca

Cetatenii statelor membre Uniunii Europene vor putea intra fara viza in Marea Britanie dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini noile conditii care ridica restrictii in fata imigrantilor, potrivit The Guardian.

Brexit: Cetatenii din Romania si celelalte state UE vor putea intra in Marea Britanie fara viza, dar vor dobandi mai greu dreptul la munca

Cetatenii statelor membre UE vor putea intra fara viza in Marea Britanie dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini noile conditii care ridica restrictii in fata imigrantilor, anunta The Guardian, citand un document guvernamental.

Cetatenii europeni vor putea intra fara viza in Marea Britanie si dupa Brexit, dar se va produce o schimbare

Cetatenii statelor UE vor putea intra fara viza in Marea Britanie si dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini anumite conditii noi, se arata intr-un document guvernamental,.

Anuntul facut de Wizz Air: Clientii vor putea bloca pretul unui bilet, urmand sa il achizitioneze mai tarziu

Compania aeriana low-cost, Wizz Air, a lansat serviciul Fare Lock, care permite clientilor sa blocheze pretul pentru unu bilet. Acestia vor putea sa-l achite in urmatoarele 48 de ore, potrivit London Stock.

Cum se apara CCR in procesul prin care se cere suspendarea hotararii care cenzureaza opiniile separate: ridica o exceptie de neconstitutionalitate pe care tot ea o va judeca

Curtea Constitutionala a ridicat o exceptie de neconstitutionalitate in procesul in care se cere suspendarea hotararii CCR care cenzureaza opiniile separate, in cazul in care Curtea de Apel va considera hotararea drept act administrativ. Avocata Elenina Nicut a cerut in instanta suspendarea hotararii CCR din 22 iunie 2007, prin care s-a modificat regulamentul astfel incat opiniile seaparate sau concurente sa poata fi cenzurate. Astazi la Curtea de Apel s-a judecat un termen in acest proces. Ridicand exceptia de neconstitutionalitate, in caz ca va fi admisa de Curtea de Apel, CCR va ajunge in situatia bizara de a-si judeca propria exceptie ridicata in propria cauza.

NEW MONEY: Care este solutia radicala prin care pot fi sparte monopolurile gigantilor Google, Facebook si Amazon

Facebook, Google, Amazon cele mai de succes branduri de export din SUA in materie de tehnologie. insa dincolo de admiratia pentru succesul lor, economistii nu se sfiesc sa semnaleze efectele negative ale acestor cvasimonopoluri asupra economiei americane, in special. Una dintre solutii suna radical: spargerea lor in mai multe companii, cum s-a mai intamplat in istoria businessului american.

VIDEO Arestat din greseala si eliberat dupa 4 zile. Calvarul prin care a trecut un ilfovean

Retinut, arestat din greseala si eliberat dupa patru zile, prin acest calvar a trecut un barbat din Ilfov, dupa ce a fost confundat cu un individ care a lovit cu masina un politist si a fugit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )