Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce faci inainte si dupa vaccinarea impotriva COVID-19? Ai voie sa mananci si sa bei? Te poti intoarce la lucru?

Hotnews Hotnews,
 Ce faci inainte si dupa vaccinarea impotriva COVID-19? Ai voie sa mananci si sa bei? Te poti intoarce la lucru?

Ce trebuie sa faci inainte si dupa vaccinarea impotriva COVID-19? Ai voie sa mananci, sa bei si sa revii la lucru in aceeasi zi? Observatorul Roman de Sanatate si Misreport iti spun pas cu pas ce ai voie sa faci in ziua vaccinarii, intr-o campanie de informare incurajata de Ministerul Sanatatii. continuă pe Hotnews

CNCAV ofera raspunsuri la cele mai frecvente zece intrebari legate de vaccinarea impotriva COVID-19

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a transmis, miercuri, raspunsuri la cele mai frecvente zece intrebari legate de vaccinare, aratand ca masurile de protectie trebuie respectate si dupa imunizare si ca raspunsul imun optim apare la 10-14 zile de la administrarea celei de-a doua doze.

Persoanele cu dizabilitati nu au putut sa se programeze pentru vaccinarea impotriva COVID-19. Explicatiile medicului Valeriu Gheorghita: Au fost o serie de intarzieri

Medicul Valeriu Gheorghita a declarat marti ca persoanele cu dizabilitati nu au putut sa se programeze pentru vaccinarea impotriva COVID-19 pentru ca platforma nu avea aceasta functionalitate dedicata lor, i.

Sotia profesorului mort dupa vaccinarea anti-Covid-19 dezvaluie adevarul. Care a fost motivul real al decesului

Moartea profesorului universitar din Oradea le-a ridicat multe semne de intrebare si frici romanilor, dupa ce acesta a murit la doua saptamani de la vaccinarea anti-Covid-19. Sotia sa si-a gasit puterea de a dezvalui, insa, adevaratul motiv al mortii timpurii a sotului. Motivul mortii profesorului Dzitac Ioan, profesor la Universitatea Agora din Oradea, a pierdut .

Fiu de vedeta, de urgenta la spital dupa vaccinarea anti-covid-19. Mama lui e disperata

Fiul lui Katie Price, Harvey, a fost dus de urgenta la spital dupa ce a avut o reactie neasteptata la vaccinul anti-COVID-19. Tanarul de 18 ani a ajuns la unitatea medicala cu o temperatura de 39,9 C si cu tremuraturi incontrolabile. Este periculos, deoarece Harvey nu are cortizol in corp pentru a lupta ca .

Medicul Valeriu Gheorghita, adevarul despre moartea profesorului din Oradea dupa vaccinarea anti-Covid-19. Ce s-a intamplat, de fapt

Moarte suspecta in Oradea, acolo unde profesorul universitar Ioan Dzitac a murit la doua saptamani dupa ce i s-a administrat prima doza de vaccin. in urma mortii sale, mai multe voci sustin ca motivul decesului ar putea fi serul de la Pfizer. Medicul Valeriu Gheorghita dezvaluie misterul mortii pacientului. Ce mesaj a transmis profesorul dupa .

Africa de Sud suspenda vaccinarea impotriva covid-19

Africa de Sud si-a suspendat temporar programul de vaccinare impotriva covid-19 - care urma sa inceapa in urmatoarele zile - cu un milion de vaccinuri dezvoltate de Oxford si AstraZeneca, in urma unui studiu care arata ca acesta are o eficienta limitata impotriva variantei sud-africane a SARS-CoV-2.

Ion Cristoiu, reactii adverse dupa rapelul impotriva COVID-19

Ion Cristoiu a declarat, luni seara, ca s-a simtit destul de rau dupa cea de-a doua doza de vaccin impotriva COVID-19. Jurnalistul s-a plans de o stare de oboseala accentuata, intr-o emisiunea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1906 seconds )