Libnet.ro
UNICEF

05:00

A facut Clotilde Armand afaceri cu bani publici? Explicatii despre contractele Egis cu primariile din Romania si despre compania Bechtel (VIDEO)

B1 B1,
A facut Clotilde Armand afaceri cu bani publici? Explicatii despre contractele Egis cu primariile din Romania si despre compania Bechtel (VIDEO)

Jurnalistul B1 TV Silviu Manastire a avut-o invitata duminica, in emisiunea Dosar de politician, pe Clotilde Armand, candidata la Primaria Sectorul 1. Manastire a prezentat un contract incheiat de Egis. continuă pe B1

CLOTILDE ARMAND: Exclud constructia de cladiri pe spatiile verzi; 40% din bugetul Sectorului 1 - pentru investitii

Clotilde Armand, candidata sustinuta de USR PLUS si PNL pentru Primaria Sectorului 1, si-a prezentat joi programul de guvernare locala, printre obiective numarandu-se alocarea a 40% din buget pentru investitii, modernizarea scolilor, desfasurarea cursurilor de invatamant intr-un singur schimb, o dezvoltare urbanistica durabila, acces la sport pentru toti locuitorii.

Dezbatere pe B1 TV. Principalii candidati la Primaria Sectorului 1, fata in fata. Dan Tudorache: Am inceput proiecte importante Clotilde Armand: Alegatorii sa ia in calcul realizarile, nu promisiunile (VIDEO)

Jurnalistul B1 TV Silviu Manastire i-a adus duminica, in fata telespectatorilor, pe principalii candidati la Primaria Sectorului 1, cel mai bogat sector al Capitalei. Clotilde Armand, candidata USR-PLUS sustinut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )