Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce au facut Printul Harry si Meghan Markle cand au aparut in public dupa retragerea din Casa Regala

Playtech Playtech,
Ce au facut Printul Harry si Meghan Markle cand au aparut in public dupa retragerea din Casa Regala

Ducii de Sussex prima aparitie publica impreuna, dupa anuntul ca renunta la statutul de seniori ai Casei Regale. Harry a aratat super intr-un costum albastru, iar Meghan a purtat o rochie albastra, cu maneci scurte, semnata de Victoria Beckam. Evenimentul care a reunit Familia Regala intreaga pentru ultima oara Printul Harry si sotia lui, . continuă pe Playtech

FOTO Printul Harry si Meghan Markle, prima aparitie publica dupa Megxit: Sunt incantata de revenire

Printul Harry 35 de ani) si ducesa Meghan Markle 38 de ani) au avut prima aparitie publica de la retragerea lor din familia regala britanica.

Printul Harry si Megan Markle, prima aparitie publica dupa divortul de Casa Regala

Printul Harry si Meghan Markle au bifat prima aparitie publica dupa divortul de Casa Regala a Marii Britanie. Iata aici imaginile care fac inconjurul lumii prin intermediul presei internationale! .

Printul Harry a imbracat pentru ultima data uniforma de Capitan al Marinei Regale. Meghan Markle l-a tinut strans de mana in timpul evenimentului (GALERIE FOTO)

Printul Harry si Meghan Markle s-au intors in Marea Britanie pentru a-si indeplini ultimele indatoriri regale. Ducii de Sussex participa la o serie de evenimente in UK, iar aseara Harry si Meghan au fost.

Meghan Markle si Printul Harry s-au intors in UK! Ultimele aparitii ale Ducilor de Sussex ca Membrii Seniori ai Familiei Regale (VIDEO)

Actrita Meghan Markle si Printul Harry s-au intors in Mare Britanie. Cei doi trebuie sa onoreze, pana la finalul lunii martie, ultimele indatoriri ca membrii seniori ai Familiei Regale. incepand.

Meghan Markle, ultima indatorire regala inainte de a renunta la titlu: ce discurs a tinut ducesa VIDEO

Meghan Markle 37 de ani) a vizitat o scoala din Marea Britanie, aceasta fiind ultima indatorire regala la care a participat fara sotul ei, printul Harry 35 de ani). Ducesa de Sussex le-a tinut elevilor un discurs motivant despre importanta femeilor.

A fost ultima oara cand Printul Harry s-a imbracat asa!

La Festivalul de Muzica Mountbatten 2020, a fost pentru ultima oara in care Printul Harry a participat in calitate de Capitan General al Marinei Regale. Totodata, ultima oara cand l-am putut vedea imbracat in uniforma decorata de medaliile castigate in Afghanistan.

Meghan Markle, mesaj emotionant de 8 martie. Ce le transmite Ducesa de Sussex tuturor femeilor tinere

Aflata in Marea Britanie, pentru ultimele evenimente regale la trebuie sa participe, Ducesa de Sussex a tinut un discurs emotionant cu ocazia zile de 8 martie, relateaza People. Meghan Markle a vizitat.

Printul Harry si Lewis Hamilton au inaugurat un muzeu la circuitul Silverstone

Printul Harry si campionul mondial la Formula 1 Lewis Hamilton au inaugurat, vineri, un muzeu la circuitul britanic Silverstone.

Cum s-au comportat ducii de Sussex si ducii de Cambridge la prima revedere dupa Megxit: Harry si Meghan joviali, William si Kate i-au ignorat VIDEO

Printul Harry si Meghan Markle s-au revazut cu printul William si Kate Middleton pentru prima data de la Megxit, in ultimele luni, in cadrul ceremoniei religioase anuale care marcheaza Ziua Commonwealth.

Harry si Meghan au furat toata atentia la ultima aparitie in calitate de seniori ai familie regale

Ducii de Sussex au participat alaturi de Regina Elisabeta la ultimul eveniment in calitate de membri seniori ai familiei regale britanice, iar fosta actrita Meghan Markle a reusit si de aceasta data sa fure toata atentia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )