Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ce a facut un tanar din Vaslui dupa ce a descoperit pe un site pentru adulti un film cu vecina lui

Antena3 Antena3,
Ce a facut un tanar din Vaslui dupa ce a descoperit pe un site pentru adulti un film cu vecina lui

Curtea de Apel Iasi a luat decizia finala intr-un proces in care un tanar din Vaslui a fost judecat pentru santaj, dupa ce a descoperit pe un site pentru adulti un film cu vecina lui si a incercat sa obtina beneficii financiare de la femeie in schimbul tacerii lui. continuă pe Antena3

Panica totala intr-un bloc din Vaslui. Oamenii s-au plans ca nu mai pot respira. Pompierii au facut cercetari, iar la etajul patru, au facut o descoperire cu totul neasteptata. in scurt timp, toti locatarii si-au facut cruce si au inceput sa rada

A fost panica totala intr-un bloc din Vaslui. Nimeni nu avea sa stie ca in doar cateva zeci de minute vor trece de la agonie la extaz.

Ultimul condamnat ramas in inchisoare pentru violul din Vaslui a fost eliberat

Ultimul dintre cei 7 violatori din Vaslui arestati in noiembrie 2014 dupa ce au oprit o fata care se.

Momente de panica pe o sosea din Vaslui. O masina s-a rasturnat si a luat foc. Printre victime, un copil de un an jumatate

Momente de panica pe o sosea din Vaslui. Mai multe persoane, printre care si un copil de un an jumatate, au fost la un pas de moarte, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat si a luat foc.

Iese din inchisoare si ultimul dintre cei sapte violatori din Vaslui. Procurorii nu au contestat liberarea conditionata a barbatului condamnat la 10 ani de inchisoare.

Ultimul dintre cei 7 violatori din Vaslui arestati in noiembrie 2014 dupa ce au oprit o fata care se intorcea de la scoala, au luat-o cu masina si au violat-o timp de mai multe ore, iese din inchisoare, transmite Mediafax.

Al treilea accident rutier mortal in prima zi de Craciun: Un tanar din Brasov a decedat pe loc

Un tanar de 19 ani a murit si altul a fost ranit, miercuri, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe DN 13, la iesirea din Rupea spre Brasov.

Datele pe care Google n-ar vrea sa le stii, dezvaluite de cel mai cunoscut site pentru adulti

Se incheie un an ciudat pentru Google. A decis ca Android 10 sa fie doar atat, fara vreun nume de prajitura, iar ritmul in care sunt actualizate telefoanele inca e lent. Dar ce tip de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1929 seconds )