Libnet.ro
UNICEF

08:00

Falimentul industriei din Alba. Cum au ajuns fier vechi cele mai mari fabrici de pe vremea comunismului

Adevărul Adevărul,
Falimentul industriei din Alba. Cum au ajuns fier vechi cele mai mari fabrici de pe vremea comunismului

Marile falimente ale judetului Alba au produs o gaura de sute de milioane de euro, bani care nu vor mai putea fi recuperati integral niciodata. Suma reprezinta totalul creantelor creditorilor la marile firme care au ajuns in insolventa sau in faliment. Dintre fostele mari fabrici comuniste, dar cateva au supravietuit si au reusit sa se mentina in conditiile economiei de piata. continuă pe Adevărul

Marea devalizare a industriei din Vrancea. 20 de intreprinderi puse pe chituci si taiate la fier vechi

Pana in prezent, nimeni nu a platit pentru devalizarea industriei din judet, care numara inainte de 1989 25 de intreprinderi.

Rusii l-au dat pe Puskin la fier vechi

Un bust al poetului rus Alexandr Puskin din Moscova a fost furat pentru fier vechi. Monumentul care reprezenta o silueta din metal a poetului era amplasat intr-un scuar din nord-vestul capitalei ruse, anunta site-ul rusesc lenta. ru.

VIDEO Tineri din Prahova, prinsi de politistii buzoieni la furat fier vechi, pe raza localitatii Costesti

Doi tineri, de 20 si 30 de ani, din Albesti Paleologul, judetul Prahova, au fost prinsi joi seara de lucratorii postului de politie rurala din Costesti, chiar cand incarcau intr-o duba fier vechi sustras din incinta fostului bazin de irigatii aflat la marginea localitatii Costesti.

VIDEO Falimentul bate la usa Mechel Targoviste: datorii uriase la ANAF si reorganizare ceruta de o firma care taie fier vechi

Nu mai este un secret pentru nimeni ca gloria fostul Combinat de Oseluri Speciale de la Targoviste a apus de mult. Noutatea consta in faptul ca in momentul de fata, rusii de la Mechel nu se mai feresc absolut deloc atunci cand vine vorba de soarta combinatului: au dat-o pe mana unei firme din Brasov care se ocupa cu valorificarea fierului vechi.

Fabrica de caramida din Tandarei, furata la bucata de hotii de fier vechi. Societatea are datorii de peste 8 milioane de lei

Abandonata de administratori din cauza datoriilor de ordinul milioanelor acumulate la bugetul de stat si a productivitatii scazute, fabrica de caramida din Tandarei s-a transformat in ruina. De patru ani, de cand fabrica si-a inchis definitiv liniile de productie, hotii fura tot ce le sta la indemana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )