Libnet.ro
UNICEF

01:05

Falsificatorii de carduri care au devalizat mai multe bancomate din Turcia si Polonia au primit 24 de ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Falsificatorii de carduri care au devalizat mai multe bancomate din Turcia si Polonia au primit 24 de ani de inchisoare

Stefan Casaneanu, Mihai Cosmin Comanescu, Valentin Marian Lina si Cristian-Ionut Ursu au organizat un grup infractional, specializat in falsificari de carduri. Tinerii au reusit sa dea mai multe lovituri la bancomatele din Turcia si Polonia, dar au fost prinsi in cele din urma in Romania, dupa ce au incercat sa retraga bani de la un ATM din Galati. continuă pe Adevărul

Mai multe zile libere pentru romani, in 2017

Anul acesta, romanii vor avea 14 zile libere, cu doua mai multe fata de anul anterior.

Pe mai multe drumuri nationale din Covasna si Gorj, vizibilitatea este redusa din cauza cetii

Centrul Infotrafic informeaza ca vizibilitatea este, marti dimineata, sub 50 de metri, pe mai multe drumuri nationale din judetul Covasna, in special in zona orasului Targu Secuiesc, precum si pe DN 66, in judetul Gorj, unde este ceata.

Vizibilitate sub 50 de metri pe mai multe drumuri nationale din Covasna si Gorj, din cauza cetii

Vizibilitatea este, marti dimineata, sub 50 de metri, pe mai multe drumuri nationale din judetul Covasna, in special in zona orasului Targu Secuiesc, precum si pe DN 66, in judetul Gorj, unde este ceata, anunta centrul Infotrafic.

Avioanele de lupta siriene au reluat, duminica, mai multe atacuri in apropiere de Damasc

Avioane siriene de lupta au lansat, duminica, mai multe bombardamente asupra vaii Wadi Barada, zona situata la nord-vest de capitala Damasc si aflata sub controlul rebelilor, au anuntat rebelii si Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Noutati fiscale de care ar trebui sa tineti seama: In declaratia 205 nu se mai declara veniturile din salarii, restul stopajului la sursa fiind declarat prin acelasi formular (Ordin al presedintelui ANAF)

In declaratia 205 nu se mai declara veniturile din salarii restul stopajului la sursa fiind declarat prin acelasi formular), iar declaratia cu venitul nerezidentilor este numerotata cu nr. 207, ea devenind declaratie informativa cu amenda usturatoare in caz de nedepunere, potrivit Ordinul ce aproba formulare pentru declaratiile fiscale 200, 201, 204, 205, 207 depuse din 2017, publicat in Monitorul Oficial. Vezi aici Ordinul Presedintlui ANAF, asa cum a aparut in Monitor.

Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din 2011 incoace

Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate, dar are in fata un an de incertitudini politice, potrivit datelor publicate astazi de IHS Markit, citat de Bloomberg.

Oferte eMAG: Reduceri la cele mai bune telefoane din 2016

Oferte eMAG si reduceri sunt si la cele mai bune telefoane din 2016. Anul acesta, am desemnat Samsung Galaxy S7 edge drept cel mai bun smartphone, iar lista completa realizata de noi este aici. Pana ieri, oferte eMAG si reduceri se gaseau sub forma campaniei reduceri duse cu sorcova, dar se pare ca acea campanie [].

Lira turceasca, cea mai semnificativa depreciere din randul valutelor globale importante

Lira turceasca a inregistrat marti cel mai semnificativ declin din randul tuturor valutelor globale importante, dupa o scadere de 1,6% la un nou nivel record, dupa ce inflatia a accelerat peste estimari in decembrie iar atentatul din noaptea de Revelion de la Istanbul a afectat increderea investitorilor, potrivit Bloomberg.

Pretul petrolului, la cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni

Pretul petrolului a atins astazi, in prima zi de tranzactii a anului 2017, cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni. Aceasta crestere este sustinuta de sperantele investitorilor ca acordul de reducere a productiei al statelor din OPEC si din afara organizatiei, intrat in vigoare duminica, sa reduca supraoferta din piata, transmite Reuters.

Viata de LUX pentru CEL MAI SEXY INFRACTOR din lume: Ce a ajuns sa faca dupa ce a iesit din iNCHISOARE (FOTO)

Jeremy Meeks a facut senzatie pe internet in urma cu doi ani, fiind supranumit in acel moment cel mai sexy infractor din lume, dupa ce poza sa de identificare a ajuns pe retelele de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )