Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe zile libere pentru romani, in 2017

România Liberă România Liberă,
Mai multe zile libere pentru romani, in 2017

Anul acesta, romanii vor avea 14 zile libere, cu doua mai multe fata de anul anterior. continuă pe România Liberă

Romanii vor avea 14 zile libere in 2017, cu doua mai mult decat in 2016

Romanii vor avea 14 zile libere in 2017, cu doua mai mult decat in 2016, dupa ce au fost stabilite in plus zile nelucratoare legale 24 ianuarie, Ziua Principatelor Romane, si 1 iunie, Ziua Copilului.

Avioanele de lupta siriene au reluat, duminica, mai multe atacuri in apropiere de Damasc

Avioane siriene de lupta au lansat, duminica, mai multe bombardamente asupra vaii Wadi Barada, zona situata la nord-vest de capitala Damasc si aflata sub controlul rebelilor, au anuntat rebelii si Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Falsificatorii de carduri care au devalizat mai multe bancomate din Turcia si Polonia au primit 24 de ani de inchisoare

Stefan Casaneanu, Mihai Cosmin Comanescu, Valentin Marian Lina si Cristian-Ionut Ursu au organizat un grup infractional, specializat in falsificari de carduri. Tinerii au reusit sa dea mai multe lovituri la bancomatele din Turcia si Polonia, dar au fost prinsi in cele din urma in Romania, dupa ce au incercat sa retraga bani de la un ATM din Galati.

Pe mai multe drumuri nationale din Covasna si Gorj, vizibilitatea este redusa din cauza cetii

Centrul Infotrafic informeaza ca vizibilitatea este, marti dimineata, sub 50 de metri, pe mai multe drumuri nationale din judetul Covasna, in special in zona orasului Targu Secuiesc, precum si pe DN 66, in judetul Gorj, unde este ceata.

Vizibilitate sub 50 de metri pe mai multe drumuri nationale din Covasna si Gorj, din cauza cetii

Vizibilitatea este, marti dimineata, sub 50 de metri, pe mai multe drumuri nationale din judetul Covasna, in special in zona orasului Targu Secuiesc, precum si pe DN 66, in judetul Gorj, unde este ceata, anunta centrul Infotrafic.

14 zile libere in 2017, cu doua mai mult decat in 2016

Anul acesta, majoritatea sarbatorilor legale vor fi timpul saptamanii, asa ca salariatii vor beneficia de cinci weekenduri prelungite, scrie antena3. ro.

2017: Anul independentei kurde ?

Criza din Irak si Siria a conturat dinamicile geopolitice in ultimii cinci ani din Orientul Mijlociu, insa avansul militar impotriva Daesh este din ce in ce mai puternic, estimandu-se astfel ca la jumatatea anului 2017 gruparea terorista va fi invinsa.

2017: Anul independentei kurde?

Criza din Irak si Siria a conturat dinamicile geopolitice in ultimii cinci ani din Orientul Mijlociu, insa avansul militar impotriva Daesh este din ce in ce mai puternic, estimandu-se astfel ca la jumatatea anului 2017 gruparea terorista va fi invinsa.

Mai multe confruntari violente au avut loc, duminica, in Polonia, dupa ce un polonez a fost ucis de patru cetateni straini

In orasul polonez Elk au avut loc, duminica, ciocniri intre localnici si fortele de ordine, dupa ce patru cetateni straini au fost retinuti pentru injunghierea mortala a unui polonez de 21 de ani, a anuntat un purtator de cuvant al Politiei locale.

2017 - Anul Incertitudinilor

10 ani de la aderarea la UE. 20 de ani de Parteneriat Strategic cu SUA. O economie care creste cu 5%. O majoritate stabila, un guvern solid, un Presedinte care nu cedeaza tentatiilor de abuz de putere, caracteristice predecesorului sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )