Libnet.ro
UNICEF

09:45

Falsul chirurg estetician, Matteo Politi, contesta arestul preventiv

B1 B1,
Falsul chirurg estetician, Matteo Politi, contesta arestul preventiv

Italianul care se dadea drept medic si a facute zeci de operatii estetice in Romania, desi avea doar opt clase, conteasta acum arestul preventiv, informeaza B1 TV. Ajuns in spatele gratiilor, dupa ce. continuă pe B1

FOTO Cum arata sanii unei paciente care sustine ca a fost mutilata de falsul chirurg italian Matteo Politi

Doctorul Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife a aratat pe contul sau de Instragram un filmulet in care prezinta cazul socant al unei foste paciente a falsului chirurg italian, Matteo Politi, care a ajuns sa aiba probleme de sanatate dupa o operatie la sani.

Directia de Sanatate Publica infiinteaza o linie telefonica speciala pentru pacientii falsului chirurg italian, Matteo Politi

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a anuntat, joi, infiintarea unei linii telefonice speciale pentru pacientii falsului chirurg italian cu 8 clase.

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri INCENDIARE despre falsul chirurg estetician: Omul nu purta manusi, nici macar nu avea dezinfectant. Lua un servetel demachiant si injecta!

Adriana Bahmuteanu continua seria dezvaluirilor despre Matteo Politi, falsul medic estetician care a operat in cinci clinici din Romania. Vedeta a povestit cum l-a cunoscut pe italian si a dat detalii despre.

Falsul chirurg italian a fost retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg italian Matteo Politi a fost retinut miercuri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat de catre politistii Sectiei 4 din Capitala, anunta Mediafax. Acesta este suspect pentru inselaciune si e vizat de ancheta in rem privind exercitarea fara drept a unei profesii.

Cum arata una dintre femeile operate de falsul medic italian Matteo Politi? Medic: A efectuat mutilari (FOTO)

Doctorul Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife, a prezentat, intr-un videoclip postat pe contul de Instagram, un caz al unei foste paciente.

Falsul chirurg Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Italianul Matteo Politi, acuzat ca a operat in mai multe clinici private fara avea studii de specialitate si drept de libera practica in Romania, va sta in arest preventiv pentru 30 de zile.

Chirurg bucurestean, despre Matteo Politi: L-am vazut de mai multe ori n sala de operatie. Era o catastrofa

Un chirurg estetician din Bucuresti, Victor Schwartz, sustine ca l-a vazut de mai multe ori in sala de operatie pe falsul chirurg italian si ca acesta, pe langa faptul ca nu avea studii, nici macar nu se spala pe maini inainte de interventii, nu dezinfecta si nu folosea manusi.

Reputat chirurg estetician, despre falsul medic italian: Era un caz celebru in SUA: un lacatus facea operatii estetice. Si se spunea ca avea rezultate acceptabile

Povestea italianului Matteo Politi, care se dadea drept medic si a ajuns sa opereze in Romania, continua sa socheze. in contextul acestui scandal, jurnalistii Adevarul l-au intrebat pe doctorul timisorean Tiberiu Bratu, presedintele Societatii Romane de Chirurgie Estetica, cum comenteaza acest caz.

Ce spune tatal lui Matteo Politi despre faptele fiului sau:Nu l-am mai vazut de opt ani. Ne auzeam din cand in cand

Matteo Politti, falsul medic italian a fost retinut miercuri aseara, dupa ce a pretins ca este chirurg estetician si a facut zeci de operatii la mai multe clinici private din Bucuresti. Jurnalistii italieni.

VIDEO Falsul chirurg Matteo Politi, retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg Matteo Politi, care a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost retinut miercuri seara, urmand ca joi sa fie dus la Parchet, unde se va decide daca va fi ceruta arestarea lui, fijnd suspectat de inselaciune.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )