Libnet.ro
UNICEF

07:45

Familie de ursi, la Spitalul Miercurea Ciuc. Au mers sa-si viziteze victimele (FOTO)

B1 B1,
Familie de ursi, la Spitalul Miercurea Ciuc. Au mers sa-si viziteze victimele (FOTO)

O ursoaica si cei trei pui ai sai au fost fotografiati miercuri langa Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc. Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a solicitat autoritatilor. continuă pe B1

O familie de ursi a fost fotografiata in apropierea Spitalului Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc

O familie de ursi a fost fotografiata in apropierea Spitalului Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, Csaba Borboly, presedintele Consiliului Judetean.

FOTO Harghita: O familie de ursi, fotografiata in apropierea Spitalului Clinic de Urgenta din Miercurea Ciuc

O familie de ursi a fost fotografiata in apropierea Spitalului Clinic de Urgenta din Miercurea Ciuc, presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, postand pe Facebook fotografii cu animalele. Edilul cere relocarea de urgenta a ursilor, dar si un pla descentralizat de interventie in astfel de situatii.

Harghita: O familie de ursi, fotografiata n apropierea Spitalului Judetean din Miercurea Ciuc; presedintele CJ cere relocarea de urgenta

O ursoaica si cei trei pui ai sai a fost fotografiata miercuri in apropierea Spitalului Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc, presedintele Consiliului Judetean CJ) Harghita, Borboly Csaba, solicitand autoritatilor relocarea de urgenta a acestora. Borboly Csaba a postat fotografiile pe pagina sa de socializare si a declarat pentru Agerpres ca acestea au fost facute de asistente de la unitatea sanitara.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )