Libnet.ro
UNICEF

15:45

Un fan al lui Manchester City, interzis cinci ani pe stadioane pentru insulte rasiste la adresa lui Sterling

Hotnews Hotnews,
 Un fan al lui Manchester City, interzis cinci ani pe stadioane pentru insulte rasiste la adresa lui Sterling

Un suporter al echipei Manchester City a fost interzis cinci ani pe stadioane din cauza insultelor rasiste la adresa lui Raheem Sterling, fapte care dateaza din decembrie 2018, relateaza LEquipe. continuă pe Hotnews

VIDEO Manchester City, cu un pas in finala Cupei Ligii Angliei (3-1 cu Manchester United)

Manchester City a facut un pas important catre finala Cupei Ligii Angliei, dupa ce a trecut, scor 3-1, de Manchester United chiar pe Old Trafford. Returul va avea loc pe 29 ianuarie, pe Etihad Stadium.

Manchester City, aproape de finala Cupei Ligii. Cetatenii s-au impus acasa la United

Echipa Manchester City, detinatoarea trofeului, a facut un pas important spre calificarea in finala .

LA CINCI ANI DE LA EXPLOZIA FRANCULUI ELVETIAN imprumutatii in CHF invita din nou bancile la negocieri

Pana ieri, doar Banca Transilvania si OTP Bank au raspuns pozitiv invitatiei debitorilor Debitorii cu imprumuturi in franci elvetieni CHF) au pornit o noua campanie, la cinci ani de la explozia CHF, in care invita bancile la negocieri.

IN DECEMBRIE: Preturile mondiale la alimente au atins cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, ca urmare a najorarii puternice a preturilor la uleiurilor vegetale, zahar si lactate, precum si a relansarii preturilor la cereale, a informat joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Preturile mondiale la alimente au atins in decembrie cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, ca urmare a najorarii puternice a preturilor la uleiurilor vegetale, zahar si lactate, precum si a.

Ana Maria are cinci ani, dar nu a aflat niciodata ce inseamna sa te bucuri de copilarie. intr-o casa saracacioasa din judetul Iasi, copila isi traieste zilnic drama

La doar cinci ani, Ana Maria traieste o adevarata drama. Nu a aflat niciodata ce inseamna sa te bucuri de copilarie. Iar fiecare zi inseamna pentru ea un nou cosmar.

Leul moldovenesc a inceput anul la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Leul moldovenesc a inceput anul 2020 la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani. Fata de cosul valutar EUROUSD, leul a atins cota de 18,28 puncte. Comparativ cu USD, leul a inregistrat performante mai slabe, insa are situatia mult mai buna fata de EURO, mentioneaza economistul Veaceslav Ionita, expert IDIS Viitorul, transmite IPN.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )