Libnet.ro
UNICEF

06:15

Faraday Future, masina electrica mai rapida decat un , ar putea schimba industria auto in 2017

Adevărul Adevărul,
Faraday Future, masina electrica mai rapida decat un , ar putea schimba industria auto in 2017

Faraday Future si-a prezentat masina la inceputul anului 2016, la CES in Las Vegas. Dupa mai bine de un an, s-ar putea s-o vedem pe strazi. Pana atunci, trece printr-un test de viteza. continuă pe Adevărul

Faraday Future intra in competitie cu Tesla, Bentley si

Anul viitor va fi unul foarte interesant pentru masinile electrice, iar, din cate se pare, Faraday Future va fi un concurent foarte serios pentru creatiile Tesla. Masinile electrice, cu pasi din ce in ce mai repezi, incep sa devina populare si sa se adreseze unui public cat mai larg. La momentul lansarii primelor hibride, respectivele [].

Vodafone Romania este cea mai rapida retea mobila

Vodafone Romania a fost desemnata de catre Ookla Cea mai rapida retea mobila din Romania. Datele colectate de catre Ookla arata ca reteaua Supernet 4G+ ofera cele mai mari viteze de download si de upload, precum si cea mai mica latenta in transmiterea datelor, se arata intr-un comunicat de presa al Vodafone.

Reporteri fara Frontiere: 75 de reprezentanti ai presei au fost ucisi in 2016 in intreaga lume, cu 15% mai putin decat in anul precedent

58 de jurnalisti profesionisti au fost ucisi in intreaga lume in 2016 din cauza profesiei lor, cu zece mai putin decat in anul precedent, sustine organizatia Reporteri fara Frontiere. Lor li se alatura alti 9 blogeri si 8 colaboratori, ceea ce ridica numarul total al victimelor din presa la 75. Cele mai multe decese s-au inregistrat in tarile in care exista conflicte armate. Alti aproape 350 de jurnalisti, fotoreporteri, cameramani sau alti lucratori in presa sunt inchisi in intreaga lume.

Simona Halep: O sa inceapa un an competitional nou si sper sa fac lucruri mai bune decat am facut in acest an

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat ca spera ca in noul sezon sa faca lucruri mai bune decat in 2016, ea mentionand ca este gata de munca si ca isi doreste un titlu de Grand Slam .

Playtech News Bytes: Concurs de Craciun si cea mai buna masina electrica.

Playtech News Bytes este un scurt rezumat video al celor mai importante stiri din domeniile auto, tehnologie si stiinta. Urmariti un nou episod in fiecare saptamana. Saptamana aceasta, trei cititori norocosi vor avea parte de cate o bucurie hi-tech de Craciun. Avem de oferit un smartphone Allview P9 Energy lite, cu procesor octa-core si baterie de [].

Xbox One a devenit semnificativ mai rapida la download

Consolele de gaming actuale, precum Xbox One sau PS4, functioneaza intr-o maniera similara cu PC-urile clasice. Asta inseamna ca trebuie sa va descarcati sau instalati jocurile. Ideea de a descarca un joc nu este neaparat absurda, mai ales ca foarte multi gameri prefera sa achizitioneze titluri in format digital. Problema este dimensiunea respectivelor download-uri, care [].

Curtea de Conturi: Statul a incasat cu 1,4 miliarde dolari mai putin din cauza stabilirii incorecte a redeventelor petroliere/ Romgaz a pierdut 177 milioane de lei, pentru ca a vandut gaze pe piata reglementata mai mult decat trebuia/Chevron a plecat far

Preturile de referinta ale gazelor extrase in Romania au fost stabilite incorect de catre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM), fapt care a condus la diminuarea redeventei petroliere la bugetul statului, pentru perioada 2011-2015, cu 4. 106 lei 1. 220 USD), se arata intr-un raport de audit al Curtii de Conturi. In perioada 2013-2015, Romgaz a vandut gaze pe piata reglementata in cantitati mai mari fata de cat era obligat, la preturi mai mici decat pe piata libera, fapt care a dus la reducerea cu 177 milioane de lei a veniturilor companiei. In schimb, OMV Petrom a vandut sub cat era obligat pe piata reglementata, iar cantitatile livrate pe piata libera s-au dus catre o societate din cadrul grupului OMV. Raportul mai arata ca Chevron a renuntat la acordurile petroliere fara sa plateasca la buget sumele aferente lucrarilor neefectuate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )