Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fasia Gaza: Hamas si Israelul au acceptat un armistitiu de 12 ore. Cel putin 35 de cadavre au fost scoase de sub daramaturi

România Liberă România Liberă,
Fasia Gaza: Hamas si Israelul au acceptat un armistitiu de 12 ore. Cel putin 35 de cadavre au fost scoase de sub daramaturi

Potrivit unui comunicat al armatei israeliene, Israelul intentioneaza, totusi, sa riposteze in cazul in care teroristii vor incerca sa exploateze aceasta perioada pentru a ataca militari sau a trage in directia unor civili israelieni. Operatiunea militara israeliana are ca obiectiv anihilarea potentialului militar al miscarii Hamas si aliatului sau Jihadul Islamic. continuă pe România Liberă

Fasia Gaza: Hamas si Israelul au acceptat un armistitiu de 12 ore. Acordul intra in vigoare in aceasta dimineata

Armata israeliana a confirmat, intr-un comunicat, ca accepta sa respecte, incepand de sambata, la ora locala 08. 00, ora Romaniei), un armistitiu umanitar de 12 ore in Fasia Gaza. Un oficial al miscarii islamiste palestiniene Hamas a anuntat mai devreme ca organizatia si-a dat acordul in vederea respectarii un armistitiu de 12 ore.

Fasia Gaza: Hamas si Israelul au acceptat un armistitiu de 12 ore. Acordul a intrat in vigoare in aceasta dimineata

Armata israeliana a confirmat, intr-un comunicat, ca accepta sa respecte, incepand de sambata, la ora locala 08. 00, ora Romaniei), un armistitiu umanitar de 12 ore in Fasia Gaza. Un oficial al miscarii islamiste palestiniene Hamas a anuntat mai devreme ca organizatia si-a dat acordul in vederea respectarii un armistitiu de 12 ore.

UPDATE Fasia Gaza: Hamas si Israelul au acceptat un armistitiu

Potrivit unui comunicat al armatei israeliene, Israelul intentioneaza, totusi, sa riposteze in cazul in care teroristii vor incerca sa exploateze aceasta perioada pentru a ataca militari sau a trage in directia unor civili israelieni. Operatiunea militara israeliana are ca obiectiv anihilarea potentialului militar al miscarii Hamas si aliatului sau Jihadul Islamic.

Armistitiu de 12 ore intre Israel si Hamas in Fasia Gaza

Un armistitiu de 12 ore intre Israel si Hamas a intrat in vigoare sambata, la ora locala 8. 00, ora Romaniei), in Fasia Gaza, unde aproape 880 de palestinieni au fost omorati de catre israelieni de la inceputul ofensivei, relateaza AFP, potrivit.

Armistitiu de 12 ore intre Israel si Hamas, in Fasia Gaza

Un armistitiu de 12 ore intre Israel si Hamas a intrat in vigoare, sambata, la ora locala 08:00 08:00, ora Romaniei), in Fasia Gaza, unde aproape 880 de palestinieni au fost omorati de catre israelieni de.

Gaza: Armistitiu de 12 ore intre israelieni si palestinieni

Hamas a acceptat un armistitiu de 12 ore cu incepere in aceasta dimineata, la ora 8 ora Romaniei), a declarat un purtator de cuvant al miscarii islamiste palestiniene, Sami Abu Zuhri, aflat in orasul Gaza, informeaza presa straina.

Cum se vede din spatiu conflictul armat din Fasia Gaza. Astronaut: Cea mai trista fotografie

Astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS) pot vedea, din spatiu, semne ale conflictului armat care are loc in Fasia Gaza. Drept dovada, un astronaut german de la Agentia.

UPDATE Conflictul din Fasia Gaza: Israelul respinge propunerea de armistitiu a lui John Kerry, dar accepta o incetare unilaterala a focului de 12 ore incepand de sambata dimineata / Hamas a acceptat armistitul conform unui oficial al miscarii islamiste p

Israelul a respins vineri seara o propunere transmisa de secretarul de Stat american, John Kerry, privind o incetare a focului in Fasia Gaza, a informat televiziunea publica israeliana, citata de AFP. UPDATE 2 Hamas a acceptat un armisitiu de 12 ore care va incepe de sambata dimineata de la ora 8. 00, ora locala, a declarat pentru AFP un oficial al miscarii islamiste palestiniene din Gaza, Sami Abu Zyhri. UPDATE: Israelul a acceptat sa instituie o incetare unilaterala a focului in Gaza timp de 12 ore, incepand de sambata dimineata, a anuntat vineri seara un oficial american, citat de AFP.

Partile combatante din Fasia Gaza sunt de acord cu un armistitiu umanitar de 12 ore

Miscarea Hamas a fost de acord vineri seara cu un armistitiu pentru 12 ore in Fasia Gaza, incepand sambata dimineata, in urma cererilor repetate ale Statelor Unite. Totodada, Armata israeliana a raspuns pozitiv la cererea administratiei americane.

Armistitiu umanitar de 12 ore in Fasia Gaza

Miscarea Hamas a fost de acord, vineri seara, cu un armistitiu pentru 12 ore in Fasia Gaza, incepand sambata dimineata, in urma cererilor repetate ale Statelor Unite. Totodada, Armata israeliana a raspuns pozitiv la cererea administratiei americane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )