Libnet.ro
UNICEF

20:30

Partile combatante din Fasia Gaza sunt de acord cu un armistitiu umanitar de 12 ore

Adevărul Adevărul,
Partile combatante din Fasia Gaza sunt de acord cu un armistitiu umanitar de 12 ore

Miscarea Hamas a fost de acord vineri seara cu un armistitiu pentru 12 ore in Fasia Gaza, incepand sambata dimineata, in urma cererilor repetate ale Statelor Unite. Totodada, Armata israeliana a raspuns pozitiv la cererea administratiei americane. continuă pe Adevărul

Israelul respinge propunerea lui John Kerry in legatura cu semnarea unui armistitiu intre partile combatante din Fasia Gaza

Guvernul israelian a anuntat vineri ca respinge, in actuala situatie, propunerea secretarului de Stat american, John Kerry, privind instituirea unui armistitiu in Fasia Gaza, informeaza AFP.

Israelul respinge propunerea lui John Kerry in legatura cu semnarea unui armistitiu temporar intre partile combatante din Fasia Gaza

Guvernul israelian a anuntat vineri ca respinge, in actuala situatie, propunerea secretarului de Stat american, John Kerry, privind instituirea unui armistitiu in Fasia Gaza, informeaza AFP.

Liderul miscarii siite libaneze Hezbollah, Hassan Nasrallah, cere tarilor musulmane armament pentru militantii din Fasia Gaza

Liderul miscarii siite libaneze Hezbollah, Hassan Nasrallah, a solicitat, vineri, tarilor musulmane si arabe sprijin politic, moral, mediatic si in materie de armament pentru grupurile palestiniene de rezistenta din Fasia Gaza, informeaza Mediafax.

Israelul sustine ca nu a atacat scoala ONU din Fasia Gaza

Guvernul israelian a comunicat ca armata israeliana nu este implicata in atacul cu rachete care a vizat un adapost organizat intr-o scoala din Fasia Gaza administrata de ONU, serviciile de spionaj israeliene insistand ca obiectivul a fost atacat de.

Canada cere ONU o ancheta in cazul rachetelor gasite in scoli din Fasia Gaza

Canada a cerut marti ONU sa deschida imediat o ancheta in cazul descoperirii, pentru a doua oara in decurs de o saptamana, a unor rachete ascunse intr-o scoala din Fasia Gaza, relateaza Mediafax. Am.

Comunitatea internationala cere incetarea imediata a conflictului din Fasia Gaza

Conflictul armat dintre Israel si Hamas a intrat in a treia saptamana, iar cele doua tabere nu dau semne ca ar dori sa opreasca focul, in timp ce comunitatea internationala isi intensifica eforturile pentru calmarea spiritelor din Fasia Gaza, potrivit AFP.

SUA cer Israelului sa protejeze civilii din Fasia Gaza

SUA cer Israelului sa protejeze civilii din Fasia Gaza in timpul operatiunilor militare desfasurate in regiune dupa ce peste 570 de persoane, dintre acre majoritatea civili, si-au pierdut viata in timpul ofensivei declansate acum doua saptamani.

UPDATE Conflictul din Fasia Gaza: Israelul respinge propunerea de armistitiu a lui John Kerry, dar accepta o incetare unilaterala a focului de 12 ore incepand de sambata dimineata / Hamas a acceptat armistitul conform unui oficial al miscarii islamiste p

Israelul a respins vineri seara o propunere transmisa de secretarul de Stat american, John Kerry, privind o incetare a focului in Fasia Gaza, a informat televiziunea publica israeliana, citata de AFP. UPDATE 2 Hamas a acceptat un armisitiu de 12 ore care va incepe de sambata dimineata de la ora 8. 00, ora locala, a declarat pentru AFP un oficial al miscarii islamiste palestiniene din Gaza, Sami Abu Zyhri. UPDATE: Israelul a acceptat sa instituie o incetare unilaterala a focului in Gaza timp de 12 ore, incepand de sambata dimineata, a anuntat vineri seara un oficial american, citat de AFP.

Protest in fata Ambasadei Israelului la Bucuresti, vineri, fata de violentele din Fasia Gaza

Mai multi activisti vor sa protesteze, vineri, in fata Ambasadei Israelului la Bucuresti fata de violentele comise in Fasia Gaza. Ei sunt impotriva deciziei Romaniei si a altor state europene de a se abtine in luarea unei decizii a ONU de a interveni in Fasia Gaza.

Cum se vede din spatiu conflictul armat din Fasia Gaza. Astronaut: Cea mai trista fotografie

Astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS) pot vedea, din spatiu, semne ale conflictului armat care are loc in Fasia Gaza. Drept dovada, un astronaut german de la Agentia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )