Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cum se vede din spatiu conflictul armat din Fasia Gaza. Astronaut: Cea mai trista fotografie

Antena3 Antena3,
Cum se vede din spatiu conflictul armat din Fasia Gaza. Astronaut: Cea mai trista fotografie

Astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS) pot vedea, din spatiu, semne ale conflictului armat care are loc in Fasia Gaza. Drept dovada, un astronaut german de la Agentia. continuă pe Antena3

Cea mai trista poza: cum se vede din spatiu atacul Israelului asupra Gaza

Atacurile Israelului asupra Fasiei Gaza, cu precadere in capitala Gaza, au ajuns sa fie vazute si fotografiate din spatiu de unul dintre astronautii Statiei Spatiale Internationale. Iata cum se vede din spatiu un conflict vechi, care numara zeci de morti pana in acest moment.

Cea mai trista fotografie: Un astronaut vede conflictul din Fasia Gaza din spatiu

Pe masura ce luptele continua in Israel si in Gaza, astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale pot vedea semne ale conflictului din spatiu. Alexander Gerst, un astronaut german de la Agentia Spatiala Europeana, a postat fotografii pe Facebook si pe Twitter in care arata conflictul vazut din spatiu, noteaza Space. com.

Comunitatea internationala cere incetarea imediata a conflictului din Fasia Gaza

Conflictul armat dintre Israel si Hamas a intrat in a treia saptamana, iar cele doua tabere nu dau semne ca ar dori sa opreasca focul, in timp ce comunitatea internationala isi intensifica eforturile pentru calmarea spiritelor din Fasia Gaza, potrivit AFP.

Moshe Ya'alon: Israel vrea sa controleze gazele din Fasia Gaza

Unul dintre motivele atacurilor armate din Fasia Gaza este dorinta Israelului de a controla resursele de gaze din Palestina, a declarat ministrul Apararii din Israel, Moshe Ya'alon, citat de presa internationala.

Conflictul din Fasia Gaza: Ostilitatile continua miercuri, companiile aeriene si-au anulat zborurile catre Israel/ Seful Hamas, Khaled Meshal, a anuntat miercuri ca respinge o incetare a focului

Ostilitatile intre Hamas si Israel, soldate deja cu cel putin 639 de morti in randul palestinienilor si 31 in randul israelienilor incepand cu 8 iulie, au continuat miercuri dimineata, in pofida apelului ferm transmis de secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, de incetare a confruntarilor, fortand totodata marile companii aeriene sa-si anuleze zborurile catre Tel Aviv, relateaza AFP. ---------------Ora 23. 00 Seful Hamas, Khaled Meshal, a anuntat miercuri ca respinge o incetare a focului cu Israelul in Fasia Gaza inainte de o ridicare a blocadei impuse de ani de zile enclavei palestiniene, scrie AFP. Ora 20. 00 ONU lanseaza o ancheta asupra ofensivei israeliene din Fasia Gaza.

Protest in fata Ambasadei Israelului la Bucuresti, vineri, fata de violentele din Fasia Gaza

Mai multi activisti vor sa protesteze, vineri, in fata Ambasadei Israelului la Bucuresti fata de violentele comise in Fasia Gaza. Ei sunt impotriva deciziei Romaniei si a altor state europene de a se abtine in luarea unei decizii a ONU de a interveni in Fasia Gaza.

Copiii razboiului! Nu, nu cei din avion, ci teroristii din Fasia Gaza

Din nou copii. Peste 100 de copii ucisi in Fasia Gaza in 14 zile de conflict israelo-palestinian. Indiferenta publica manifestata fata de uciderea copiilor palestinieni in bombardamentele israeliene - patru dintre acestia, de exemplu, au fost.

Fasia Gaza se poate confrunta cu o penurie de hrana si apa

Fasia Gaza se poate confrunta cu o penurie de hrana si apa din cauza conflictului dintre trupele israeliene sustinatorii Hamas care au dus la plecarea a mii de palestinieni din casele lor.

Fasia Gaza: Peste 700 de palestinieni ucisi in 16 zile de ofensiva israeliana

Mai mult de 66 de palestinieni au fost ucisi miercuri, in cea de-a 16-a zi de ofensiva militara israeliana in Fasia Gaza, bilantul total ajungand astfel la peste 714 victime in randul palestinienilor,.

Miscarea islamista Hamas conditioneaza un armistitiu de anularea blocadei in Fasia Gaza

Miscarea islamista Hamas a anuntat miercuri ca refuza un armistitiu pana la anularea blocadei israeliene care vizeaza Fasia Gaza, informeaza MEDIAFAX. Secretarul de Stat american, John.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )