Libnet.ro
UNICEF

08:46

Armistitiu umanitar de 12 ore in Fasia Gaza

Adevărul Adevărul,
Armistitiu umanitar de 12 ore in Fasia Gaza

Miscarea Hamas a fost de acord, vineri seara, cu un armistitiu pentru 12 ore in Fasia Gaza, incepand sambata dimineata, in urma cererilor repetate ale Statelor Unite. Totodada, Armata israeliana a raspuns pozitiv la cererea administratiei americane. continuă pe Adevărul

Partile combatante din Fasia Gaza sunt de acord cu un armistitiu umanitar de 12 ore

Miscarea Hamas a fost de acord vineri seara cu un armistitiu pentru 12 ore in Fasia Gaza, incepand sambata dimineata, in urma cererilor repetate ale Statelor Unite. Totodada, Armata israeliana a raspuns pozitiv la cererea administratiei americane.

Peste 20 de morti in Fasia Gaza, dintre care 11 copii, dupa intrarea in vigoare a armistitiului umanitar de 12 ore

Miscarea Hamas a fost de acord, vineri seara, cu un armistitiu pentru 12 ore in Fasia Gaza, incepand sambata dimineata, in urma cererilor repetate ale SUA. Totodada, armata israeliana a raspuns pozitiv la cererea administratiei americane, insa, imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului au fost inregistrate noi victime in randul palestinienilor, ca urmare a bombardamentelor israeliene.

UPDATE Conflictul din Fasia Gaza: Israelul respinge propunerea de armistitiu a lui John Kerry, dar accepta o incetare unilaterala a focului de 12 ore incepand de sambata dimineata / Hamas a acceptat armistitul conform unui oficial al miscarii islamiste p

Israelul a respins vineri seara o propunere transmisa de secretarul de Stat american, John Kerry, privind o incetare a focului in Fasia Gaza, a informat televiziunea publica israeliana, citata de AFP. UPDATE 2 Hamas a acceptat un armisitiu de 12 ore care va incepe de sambata dimineata de la ora 8. 00, ora locala, a declarat pentru AFP un oficial al miscarii islamiste palestiniene din Gaza, Sami Abu Zyhri. UPDATE: Israelul a acceptat sa instituie o incetare unilaterala a focului in Gaza timp de 12 ore, incepand de sambata dimineata, a anuntat vineri seara un oficial american, citat de AFP.

Cum se vede din spatiu conflictul armat din Fasia Gaza. Astronaut: Cea mai trista fotografie

Astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS) pot vedea, din spatiu, semne ale conflictului armat care are loc in Fasia Gaza. Drept dovada, un astronaut german de la Agentia.

Miscarea islamista Hamas conditioneaza un armistitiu de anularea blocadei in Fasia Gaza

Miscarea islamista Hamas a anuntat miercuri ca refuza un armistitiu pana la anularea blocadei israeliene care vizeaza Fasia Gaza, informeaza MEDIAFAX. Secretarul de Stat american, John.

Israelul respinge propunerea lui John Kerry privind un armistitiu in Fasia Gaza

Guvernul israelian a anuntat vineri ca respinge, in actuala situatie, propunerea secretarului de Stat american, John Kerry, privind instituirea unui armistitiu in Fasia Gaza. Cabinetul de securitate a.

Israelul respinge propunerea lui John Kerry in legatura cu semnarea unui armistitiu intre partile combatante din Fasia Gaza

Guvernul israelian a anuntat vineri ca respinge, in actuala situatie, propunerea secretarului de Stat american, John Kerry, privind instituirea unui armistitiu in Fasia Gaza, informeaza AFP.

Israelul respinge propunerea lui John Kerry in legatura cu semnarea unui armistitiu temporar intre partile combatante din Fasia Gaza

Guvernul israelian a anuntat vineri ca respinge, in actuala situatie, propunerea secretarului de Stat american, John Kerry, privind instituirea unui armistitiu in Fasia Gaza, informeaza AFP.

Conflictul din Fasia Gaza: Ostilitatile continua miercuri, companiile aeriene si-au anulat zborurile catre Israel/ Seful Hamas, Khaled Meshal, a anuntat miercuri ca respinge o incetare a focului

Ostilitatile intre Hamas si Israel, soldate deja cu cel putin 639 de morti in randul palestinienilor si 31 in randul israelienilor incepand cu 8 iulie, au continuat miercuri dimineata, in pofida apelului ferm transmis de secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, de incetare a confruntarilor, fortand totodata marile companii aeriene sa-si anuleze zborurile catre Tel Aviv, relateaza AFP. ---------------Ora 23. 00 Seful Hamas, Khaled Meshal, a anuntat miercuri ca respinge o incetare a focului cu Israelul in Fasia Gaza inainte de o ridicare a blocadei impuse de ani de zile enclavei palestiniene, scrie AFP. Ora 20. 00 ONU lanseaza o ancheta asupra ofensivei israeliene din Fasia Gaza.

Propunerea lui John Kerry privind un armistitiu in Fasia Gaza, respinsa de Israel

Propunerea secretarului de stat al SUA, John Kerry, privind armistitiul de o saptamana din Fasia Gaza, a fost respinsa vineri de guvernul israelian, anunta Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )