Libnet.ro
UNICEF

21:00

Fasia Gaza: Israelienii si palestinienii vor prelungi armistitiul pentru cinci zile

Hotnews Hotnews,
 Fasia Gaza: Israelienii si palestinienii vor prelungi armistitiul pentru cinci zile

Palestinienii si israelienii au fost de acord sa prelungeasca armistitiul de incetare a focului in Fasia Gaza pentru o perioada de cinci zile, au declarat miercuri seara mediatorii egipteni, conform AFP. continuă pe Hotnews

Hamas si-a dat acordul pentru un nou armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Negociatorii palestinieni au acceptat o propunere a Egiptului privind instituirea unui armistitiu de 72 de ore cu Israelul, anunta surse diplomatice citate de postul Fox News. Nu este clar daca armistitiul va fi respectat si de Israel, care a continuat duminica raidurile aeriene in Fasia Gaza.

Israelul este de acord cu un nou armistitiu in Fasia Gaza

Autoritatile israeliene au anuntat ca sunt in favoarea unui nou armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza, relateaza AFP. Palestinienii urmeaza sa se pronunte privind prelungirea armistitiului in enclava.

Armistitiu de 72 de ore intre Israel si Hamas in Fasia Gaza

Un armistitiu de 72 de ore a intrat in vigoare in Fasia Gaza, la miezul noptii de duminica spre luni. Nicio racheta nu a fost trasa dinspre Fasia Gaza catre teritoriul israelian, iar aviatia israeliana s-a.

Primul jurnalist mort in Fasia Gaza

Guvernul italian a confirmat decesul reporterului italian Simone Camilli, miercuri, in Fasia Gaza, in cursul unei operatiuni de dezamorsare a unei rachete israeliene, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, citat de AFP.

Oficial israelian: Israelul a acceptat un armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Israelul a acceptat duminica propunerea Egiptului privind o incetare a focului de 72 de ore in Fasia Gaza, au anuntat oficiali guvernamentali israelieni, citati de AFP. Israelul a acceptat.

Jurnalistul ucis in Gaza era fotoreporter italian si lucra pentru Associated Press

Un jurnalist italian si-a pierdut viata, miercuri, dupa explozia unui proiectil in Fasia Gaza. Simone Camilli, de 35 de ani, a murit in timp ce pirotehnistii palestinieni incercau sa dezamorseze un proiectil.

Negociatorii israelieni au sosit la Cairo pentru a discuta pacea din Fasia Gaza

Negociatori de pace israelieni au sosit, luni, la Cairo, informeaza Reuters, citand surse oficiale. Israelienii sunt asteptati sa aiba intrevederi cu mediatorii egipteni, care intretin un dialog firav cu ambele.

Activistii turci vor sa forteze blocada israeliana si trimit o noua flotila umanitara in Fasia Gaza

Un grup de ajutor turc a declarat, luni, ca va trimite din nou in Gaza o flotila umanitara, destinata palestinienilor, incercand sa forteze blocada maritima instaurata de catre autoritatile israeliene,.

Israelul condamna formarea comisiei ONU de ancheta privind conflictul din Fasia Gaza

Israelul a condamnat in mod vehement formarea unei comisii de ancheta a Natiunilor Unite privind posibile incalcari ale reglementarilor umanitare internationale in timpul conflictului din Fasia.

Cinci persoane au murit in Fasia Gaza. Un jurnalist strain, victima colaterala in acest incident

Un jurnalist se numara printre cele cinci persoane ucise miercuri, in nordul Fasiei Gaza, transmite AFP. Mai multi genisti si-au pierdut viata in timp ce incercau sa dezamorseze un proiectil israelian, cazut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )