Libnet.ro
UNICEF

06:15

Faze tari: Cum arata cea mai excitata studenta britanica, tanara care se culca cu trei barbati pe saptamana; O femeie din Botosani canta zi si noapte, de o saptamana, aceeasi melodiei; Un smecher cu Touareg a tinut peste 15 tramvaie blocate in trafic

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Cum arata cea mai excitata studenta britanica, tanara care se culca cu trei barbati pe saptamana; O femeie din Botosani canta zi si noapte, de o saptamana, aceeasi melodiei; Un smecher cu Touareg a tinut peste 15 tramvaie blocate in trafic

O noua iluzie optica i-a uimit pe cercetatori: Cum se misca punctele? Cercetatorii au descoperit o noua iluzie optica care va pune creierul la incercare. Mistere nedeslusite ale monstrilor din adancuri: Povestea lui Ningen, creatura care a terifiat japonezii. Peste o treime din suprafata planetei este acoperita de apa. Acesta este si motivul. continuă pe Hotnews

Faze Tari: Shaorma cu de toate: bataie, injuraturi si politie! Imagini terifiante cu un scandal care a explodat in Centrul Vechi; Dorel a comis-o rau! S-a dus sa ceara un cazier si i-a socat pe politisti; Batman a fost condamnat la inchisoare pentru furt

Cat de lenes poate fi un muncitor? Imaginea asta face inconjurul lumii! Cum a fost marcata o sosea! Orice ar fi, nu te opri! Asta e deviza muncitorilor americani care traseaza liniile de marcaj de pe sosele. Cea mai slaba femeie din lume are 26 kg, desi mananca de 60 de ori pe zi. Lizzie Velasquez are 24 de ani si sufera de o afectiune care ar fi distrus viata oricui, insa ea rezista, desi medicii nu i-au dat nicio sansa la nastere.

Romania a inregistrat cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana

Datele Eurostat arata ca tara noastra a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, fiind urmata de Letonia, cu 1,2%. Economia zonei euro a.

1,2 mil. lei, cea mai mare creanta a unei persoane fizice administrata de Kruk

Cea mai mare suma transmisa spre colectare catre Kruk Romania in perioada primelor noua luni ale anului curent este de peste 1,2 milioane lei 300. 000 euro), creanta a unei persoane cu datorii din regiunea Transilvaniei, urmata de cea a unei persoane.

Cea mai ieftina vacanta de vara se cumpara in pragul iernii.

Cea mai ieftina vacanta pe litoralul romanesc este cea cumparata inca din aceste zile. Astazi se deschide la Bucuresti Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna, manifestare la care se vor lansa pachete turistice de tip Turbo Early Booking program cu reduceri speciale valabile doar pana la sfarsitul anului, unde pachetele turistice pot fi mai ieftine cu pana la 40-50 %), Early Booking programul este valabil pana la data de 31 martie, iar discounturile sunt de 30-40 % ), .

Cea mai mare listare din istoria Romaniei: Valoarea Romgaz ar putea urca la peste 3 miliarde de euro in prima zi la bursa

Actiunile Romgaz Medias simbol bursier SNG), cea mai mare si mai profitabila companie controlata de statul roman, intra astazi la tranzactionare pe bursa de la Bucuresti, iar majoritatea brokerilor si analistilor estimeaza ca pretul va creste cu 10 pana la 20% in prima zi, fata de pretul de 30 de lei la care actiunile s-au vandut in oferta publica initiala, noteaza Mediafax. Romgaz este cea mai mare companie care se listeaza pe bursa de la Bucuresti in ultimii zece ani, avand o valoare de 2,6 miliarde de euro la pretul din oferta publica initiala.

Cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa va fi construita la Londra

Un zgarie-nori de 242 de metri inaltime va fi construit in cartierul financiar Canary Wharf din estul Londrei, urmand sa devina in 2018 cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa, potrivit presei internationale.

TOP Eurostat: Romania a inregistrat in octombrie cea mai mare crestere de preturi din UE, pe ultimele 12 luni

Romania a inregistat in luna octombrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,7% pe ultimele 12 luni, reprezentand cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat vineri Eurostat.

Eurostat: Romania a avut crestere economica de 1,6% in trimestrul al treilea, cea mai buna din Uniunea Europeana

Romania a avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treila al anului 2013, 1,6% fata de trimestrul II al aceluiasi an si 4,1% fata de trimestrul III al anului 2012, releva datele publicate, joi, de Oficiul European de Statistica Eurostat.

O scoica de 507 ani a fost ucisa de cercetatori: Era cea mai batrana creatura din lume

Ming, o scoica de 507 ani, considerata drept cea mai batrana creatura din lume, a fost ucisa, din greseala, de cercetatori, in momentul in care au deschis-o pentru a-i verifica varsta, relateaza Daily.

Eurostat: Romania are cea mai puternica crestere economica din UE in trimestrul al treilea.

Romania a inregistrat, in trimestrul al treilea, cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, urmata de Letonia, cu 1,2%, in timp ce economia zonei euro a incetinit la o rata de expansiune de numai 0,1%, dupa ce a iesit in trimestrul al doilea dintr-o recesiune prelungita, transmite Mediafax. Economia zonei euro a crescut cu 0,1% in trimestrul al treilea fata de perioada aprilie-iunie, dar a scazut cu 0,4% raportat la perioada corespunzatoare a anului trecut, potrivit .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )