Libnet.ro
UNICEF

22:45

Faze tari: A fost condamnata la inchisoare pe viata dupa ce a salvat viata unor rate. Cum a fost posibil; Ce inseamna virgin? O intrebare dificila si raspunsul pe masura al unei mame; Descoperirea care a ingrozit Rusia! Are 6,66 kilograme si a fost scoas

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: A fost condamnata la inchisoare pe viata dupa ce a salvat viata unor rate. Cum a fost posibil; Ce inseamna virgin? O intrebare dificila si raspunsul pe masura al unei mame; Descoperirea care a ingrozit Rusia! Are 6,66 kilograme si a fost scoas

Au fost surprinsi facand sex intr-o toaleta publica! Uite care a fost reactia ei. Doi tineri au fost surprinsi in timp ce faceau sex intr-o toaleta publica, iar imaginea a ajus pe internet. Ham, ham! Sunt pocitania planetei! Il cheama Zoomer, e din Tucson, are 5 ani si este asa de urat, ca nici puricii nu stau in blana lui. Vineri insa a fost cea mai frumoasa zi din viata lui. continuă pe Hotnews

Faze tari: A fost condamnata la inchisoare pe viata dupa ce a salvat viata unor rate. Cum a fost posibil; Ce nseamna virgin? O ntrebare dificila si raspunsul pe masura al unei mame; Descoperirea care a ingrozit Rusia! Are 6,66 kilograme si a fost scoasa

Au fost surprinsi facand sex intr-o toaleta publica! Uite care a fost reactia ei. Doi tineri au fost surprinsi in timp ce faceau sex intr-o toaleta publica, iar imaginea a ajus pe internet. Ham, ham! Sunt pocitania planetei! Il cheama Zoomer, e din Tucson, are 5 ani si este asa de urat, ca nici puricii nu stau in blana lui. Vineri insa a fost cea mai frumoasa zi din viata lui.

Viata dupa moarte, explicata de oamenii de stiinta

In 1991, Pam Raynolds din Statele Unite a avut o experienta de viata dupa moarte. Reynolds a fost supusa unei interventii chirurgicale pentru un anevrism cerebral. Mai exact, Reynolds a fost tinuta in moarte.

Faze Tari: Ultima fita! Sa-ti pui nevastuica pe fata; A provocat accidente in lant pentru ca facea plaja goala pe geam; Cum arata niste sani dupa ce le explodeaza silicoanele!

Face sex de 5 ori pe zi cu iubita de 91 de ani. E clar: iubirea e oarba! Kyle Jones, de 31 de ani, are o viata sexuala de vis alaturi de Marjorie. O scriitoare celebra a oripilat opinia publica. Vezi cum s-a razbunat pe un iepure care ii mancase parunjelul din gradina!Caz halucinant.

Faze tari: Un grup de calugarite americane a dat in judecata un club de striptease situat langa manastirea lor; Si-a luat Bacul la 111 ani; Planul inedit al CIA: cum dorea agentia secreta SUA sa combata jihadismul cu papusa bin Laden?

Mai rau ca la Alcoolicii Anonimi! Cum se trateaza dependentii de internet. Un reportaj al celor de la The New York Times intr-un centru de corectie din China, a devenit viral pe internet. Inedit in acest clip este motivul pentru care tinerii. Fenomen extrem in Turcia: tornada la Istanbul! Vremea extrema face problema in tot estul extrem al Europei. Localnicii din cel mai mare oras al Turciei, Istanbul, au fost inspaimantati de o tornada puternica. Fenomenul rar pentru acea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )