Libnet.ro
UNICEF

15:00

FCSB, calificare fara emotii in turul 3 preliminar din Europa League

Online Sport Online Sport,
FCSB, calificare fara emotii in turul 3 preliminar din Europa League

FCSB a invins-o pe Rudar Velenje, cu 4-0, in mansa secunda din turul 2 preliminar al Europa League si merge mai departe cu scorul general de 6-0. Pentru vicecampioana Romaniei urmeaza dubla cu Hajduk Split, o echipa de un cu totul alt calibru. continuă pe Online Sport

CFR Cluj si-a aflat adversara in turul 3 preliminar din Europa League

Redirectionata catre a doua competitie europeana dupa eliminarea suferita in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, CFR Cluj isi cunoaste viitoarea adversara.

Maior anunta ca Fifor va efectua o vizita n SUA n luna septembrie pentru discutii cu Mattis / Suntem cea mai pro-americana tara din Europa

Romania este cea mai pro-americana tara din Europa si fortele americane sunt binevenite in tara noastra, a declarat George Maior, ambasadorul Romaniei la Washington, care a precizat ca Mihai Fifor, ministrul roman al Apararii, se va intalni in septembrie in SUA cu omologul sau american, Jim Mattis. Suntem cea mai pro-americana tara din Europa, a declarat Maior intr-un interviu pentru publicatia Politico.

Topul celor mai vandute masini din Europa. Pe ce loc se afla Dacia Sandero si Duster (FOTO)

Compania de analiza JATO Dynamics a publicat topul celor mai vandute masini noi din Europa, in prima jumatate a acestui an. Astfel, cel mai vandut model in primele 6 luni este Volkswagen Golf. Masina.

Muntele Olimp. Google celebreaza unul dintre cei mai cunoscuti munti din Europa

Muntele Olimp este sarbatorit de Google cu un doodle special, care infatiseaza muntele vegheat de zeitati ale mitologiei grecesti. Muntele Olimp este cel mai inalt munte din Grecia si este situat la grani?.

Muntele Olimp. Google sarbatoreste unul dintre cei mai cunoscuti munti din Europa

Muntele Olimp este sarbatorit de Google cu un doodle special, care infatiseaza muntele vegheat de zeitati ale mitologiei grecesti. Muntele Olimp este cel mai inalt munte din Grecia si este situat la grani?.

KPMG: Romania - a cincea cea mai mare piata de CONTRABANDA de tigari din Europa!

Retelele de contrabanda au vandut in Romania peste 4,15 miliarde de tigarete in 2017, adica aproape 10% din volumele traficate pe teritoriul Uniunii Europene, Elvetiei si Norvegiei, iar volume mai mari de.

Da, m-au TRAUMATIZAT: Mihai Bendeac, marturisiri fara perdea despre iubitele din viata lui...

Mihai Bendeac a dezvaluit ca ideea de a face curte unei femei nu este deloc pe placul sau, dar ca isi doreste totusi o relatie serioasa. insa, actorul a sustinut ca iesirea lui din ultima relatie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )