Libnet.ro
UNICEF

14:00

FCSB urca pe primul loc dupa victoria de la Medias

Online Sport Online Sport,
FCSB urca pe primul loc dupa victoria de la Medias

Succes cu 2-1 obtinut de FCSB, sambata seara, in deplasare cu Gaz Metan Medias, rezultat in urma caruia echipa lui Nicolae Dica a revenit pe primul loc al clasamentului in fata rivalei CFR Cluj, echipa care inchide etapa a 23-a luni seara pe teren propriu cu Concordia Chiajna. continuă pe Online Sport

Budescu si Alibec aduc pentru FCSB 3 puncte la Medias (video)

Succes cu 2-1 obtinut de FCSB, sambata seara, in deplasare cu Gaz Metan Medias, rezultat in urma caruia echipa lui Nicolae Dica a revenit pe primul loc al clasamentului in fata rivalei CFR Cluj, echipa care inchide etapa a 23-a luni seara pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

Petra Kvitova, dupa victoria cu Irina Begu: Am luptat din greu in debutul setului trei si am reusit sa intorc soarta partidei

Petra Kvitova locul 29 WTA), castigatoare a doua turnee de Grand Slam, a trecut in trei seturi de Irina Begu scor 6-3, 1-6, 6-1), in turul doi al turneului de la Sankt Petersburg. Dupa o cadere inexplicabila in setul secund, pierdut cu 1-6, jucatoarea din Cehia a revenit spectaculos in decisiv si nu i-a mai lasat nicio sansa Irinei Petra s-a impus cu 6-1). Am luptat din greu in debutul setului trei si am reusit sa intorc soarta partidei, a spus Petra Kvitova, conform WTA.

Simona Halep revine pe primul loc mondial. Ce se va intampla in scurt timp

Veste imensa pentru Simona Halepla nici macaro saptamana de la pierderea finalei de la Australian Open si a primului loc mondial. Principala sa adversara, Caroline Wozniacki, va face un anunt.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )