Libnet.ro
UNICEF

20:15

FCSB Voluntari 2-1. Victorie mai clara decat o arata scorul

Online Sport Online Sport,
FCSB Voluntari 2-1. Victorie mai clara decat o arata scorul

Liderul FSCB s-a impus in fata celor de la FC Voluntari, cu 2-1 1-0), intr-un meci disputat, vineri seara, in etapa a 18-a din CASA Liga 1. continuă pe Online Sport

Primaria Sectorului 6: Persoanele care merg sa se vaccineze la Clubul Seniorilor sa nu se prezinte mai devreme decat sunt programate

Primaria Sectorului 6 face apel la persoanele care merg sa se vaccineze impotriva COVID-19 la centrul de la Clubul Seniorilor sa nu se prezinte mai devreme de intervalul in care au fost programati, pentru a evita statul la coada si in frig. De asemenea, cei care au posibilitatea sunt rugati sa descarce formularele necesare de pe site-ul institutiei si sa le duca deja completate.

O femeie se marita cu un barbat mai tanar decat copiii ei. Povestea uluitoare, cum a putut sa minta

Sharon Hawkins, in varsta de 50 de ani, se va casatori cu Perry Hopstein, in varsta de 22 de ani. Cei doi si-au dat intalnire dupa ce femeia si-a redus varsta pe Tinder la 19 ani. Cuplul are in plan sa-si uneasca destinele anul acesta, dupa doar un an de cand s-au gasit prin intermediul .

Liga 1: FCSB vs FC Voluntari 2-1 Man si Tanase au inscris din nou pentru gazde

FCSB a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, intr-un meci contand pentru etapa a XVIII-a a Ligii I. in urma acestui rezultat, formatia pregatita de Anton Petrea s-a distantat la patru puncte in fata celor de la CFR Cluj locul 2).

Asa am trait FCSB - Voluntari 2-1

Liderul FCSB a primit vizita celor de la FC Voluntari, vineri seara, de la ora 20:00, live text in aceasta pagina.

Scandal intre Sosoaca si Rafila. Sosoaca: Sunt mai inteligenta decat altii!. Rafila: Absolut, se vede de la distanta! Care a fost subiectul discutiei aprinse

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si deputat din parteaPSD, a avut un schimb de replici cu senatoarea AUR Diana Sosoaca. Cei doi s-au contrazis miercuri seara pe tema testarilor care se efectueaza pentru depistarea pacientilor care au coronavirus.

Laptopul care pare de doua ori mai scump decat e: de ce merita toti banii

Dupa ce a reusit sa faca radacini solide in piata de mobile, Xiaomi isi incearca norocul in domeniul laptopurilor cu o noua generatie de ultraportabile atractive. Noul Xiaomi Mi.

AstraZeneca anunta ca livrarile initiale ale vaccinului anti-Covid pentru UE vor fi mai mici decat a fost anticipat

Compania AstraZeneca a transmis ca primele livrari ale vaccinului anti-Covid pe care il dezvolta cu Universitatea Oxford vor fi, in prima faza, mai scazute pentru Uniunea Europeana decat a fost anticipat, din cauza unei probleme in productie, citeaza The Guardian.

CEA MAI MARE BANCA ELVETIANA ESTIMEAZA PENTRU 2021: Preturile argintului si platinei vor creste mai mult decat cotatia aurului

Evolutia de pe piata argintului va fi sustinuta de redresarea economiei, respectiv de cererea industriala * Un accent mai mare din partea decidentilor politici pe energia regenerabila si decarbonizare poate ajuta, de asemenea, pretul argintului 2020 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru aur, intrucat investitorii s-au orientat masiv catre acest activ considerat refugiu, data fiind criza generata de pandemia de coronavirus. O influenta au avut, de asemenea, incertitudinile geopolitice.

Bucuresti, mai toxic decat prevede legea: cum a ajuns aerul irespirabil, din nou

Indiferent cine se afla la conducerea Capitalei, calitatea aerului din Bucuresti este infernala, mai periculoasa ca niciodata. Daca vrei sa-ti cresti copiii in cel mai mare oras din.

Mutatia sud-africana a COVID-19 este de 1,5 ori mai contagioasa decat varianta obisnuita

In luna octombrie a anului trecut a fost descoperita o noua tuplina de COVID-19, in Africa de Sud. Mutatia este la acest moment una dintre cele mai raspandite de pe continentul african, iar specialistii au ajuns.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3345 seconds )