Libnet.ro
UNICEF

01:05

FCSB zdrobeste pe Hermannstadt, obtine cea mai categorica victorie din acest sezon. Cum arata clasamentul Ligii 1

Adevărul Adevărul,
FCSB zdrobeste pe Hermannstadt, obtine cea mai categorica victorie din acest sezon. Cum arata clasamentul Ligii 1

Echipa patronata de Gigi Becali a confirmat perioada buna prin care trece in ultima vreme si a obtinut o victorie confortabila cu Hermanstanndt. continuă pe Adevărul

VIDEO Seara magica pentru Leicester - A obtinut cea mai clara victorie in deplasare din istoria Premier League (9-0 cu Southampton)

Formatia Leicester City a invins, vineri seara, in deplasare, cu scorul de 9-0, echipa Southampton, intr-un meci din etapa a zecea a campionatului Angliei. Acest succes este cel mai clar obtinut in deplasare de o echipa in Premier League.

Ora de iarna 2019. Cum scapi de oboseala accentuata, dupa ce se schimba ora. Cea mai buna metoda

Trecerea la ora de iarna nu aduce chiar beneficii corpului. Acesta trece printr-o schimbare destul de mare, motiv pentru care oamenii au senzatia de oboseala mai mult decat niciodata. Iata o metoda prin care poti combate starea de oboseala cronica din cauza orei sezonului rece! Ora de iarna 2019. Cum sa scapi de oboseala crunta, .

Veste minunata pentru Anamaria Prodan. Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate

Anamaria Prodan este mandra nevoie mare, caci Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate. Sarah, fiica Anamariei Prodan, a dat lovitura in America Impresara Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt casatoriti de 11 ani, iar divortul, desi zvonurile spun altceva, pare sa stea departe de .

Samsung confirma cea mai asteptata schimbare pentru Galaxy Note 10

Samsung a reusit in 2018 sa actualizeze mai repede telefoanele la cea mai noua versiune de Android. in 2019, incearca sa repete strategia si o confirmare vine pentru Galaxy Note 10. Pentru.

Guvernul Orban vine cu cea mai buna veste pentru soferi. Benzina si motorina, mai ieftine. Care ar putea fi noile preturi la pompa

Desi se instaleaza greu, Guvernul Orban vine cu vesti din mers. Dupa ce a fost desemnat de presedintele Iohannis in functia de prim-ministru, a atins indeosebi categoriile de pensionari, dar acum a intrat si pe sosele. Soferi, pazea! Benzina si motorina vor fi mai ieftine. Guvernul Orban vine cu cea mai buna veste pentru soferi .

Tesla a devansat General Motors drept cea mai valoroasa companie auto din Statele Unite

Tesla a devansat joi General Motors, devenind cea mai valoroasa companie auto americana in functie d.

Prognoza meteo. Iarna 2019-2020, cea mai grea din ultimii ani. Un vortex polar loveste Romania

Specialistii de la Accuweather au anuntat ca iarna 2019-2020 va fi cea mai grea din ultimii ani, caci un vortex polar se va abate asupra Europei, urmand sa ajunga si in Romania in perioada urmatoare. Prognoza meteo iarna 2019-2020 Meteorologii au anuntat ca, incet, incet, vine si iarna, dar la pachet cu un vortex polar.

Tesla a devansat General Motors drept cea mai valoroasa companie auto din Statele Unite

Tesla a devansat joi General Motors, devenind cea mai valoroasa companie auto americana in functie de capitalizarea bursiera, in urma unui avans de 17% al actiunilor consemnat dupa raportarea unui profit peste asteptarile analistilor in trimestrul al treilea, transmite Reuters.

De ce este rapita extrem de populara in Romania. Este cultura cea mai profitabila intr-un an agricol bun

Suprafetele cu rapita din tara noastra sunt din ce in ce mai intinse, cu toate ca e o planta pretentioasa. Cultura de rapita este cea mai profitabila, intr-un an agricol bun, spun specialistii. Rapita poate fi folosita atat in alimentatie, cat si ca biocombustibil, fiind foarte buna si pentru producerea de miere.

Daniel Zamfir isi da demisia din ALDE: Tariceanu este cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul ALDE a anuntat joi ca isi da demisia din partid si a spus despre presedintele partidului, Calin Popescu Tariceanu, ca este cea mai mare dezamagire a sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )