Libnet.ro
UNICEF

01:05

Febra de marketing 'Black Friday' ajunge si la Carrefour: ce promotii face retailerul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Febra de marketing

Carrefour va derula in perioada 17-26 noiembrie campania de reduceri Black Friday, a anuntat joi retailerul francez. continuă pe Wall-Street Ro

Carrefour sarbatoreste de 10 x Black Friday!

Carrefour este primul retailer de dominanta alimentara care sarbatoreste Black Friday in tara noastra si vine in intampinarea clientilor sai cu reduceri si promotii avantajoase, in perioada 17 - 26 noiembrie, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

BLACK FRIDAY. O saptamana de reduceri la supermarket.

Carrefour va derula in perioada 17-26 noiembrie campania de reduceri Black Friday, a anuntat joi retailerul francez, citat de Mediafax. Reducerile de pret la electronice - televizoare, tablete si laptop-uri -, electrocasnice si aparate foto sunt, potrivit companiei, de pana la 50%. Conceptul Black Friday, preluat de pe piata americana, marcheaza intrarea in sezonul de cumparaturi de iarna prin acordarea de reduceri semnificative de preturi, in general pentru o zi.

Isteria Black Friday - Marketing dus la extrem sau o ocazie ideala de a cumpara produse la preturi super-mici?

O multime de companii din IT si retail, dar si din domenii surprinzatoare precum mobila si auto, promit reduceri de peste 50% pentru cei care fac cumparaturi vineri, comerciantii autohtoni adpotand cu optimism sarbatoarea americana a shopping-ului, Black Friday. Avem de-a face cu o zi in care comerciantii promit reduceri masive la produsele care stau de mult timp pe stoc sau intr-adevar este o sarbatoare a discount-urilor fara limite?.

UPDATE. BLACK FRIDAY. Vezi AICI de la ce ora incep REDUCERILE de BLACK FRIDAY si lista ...

In Bucuresti, doua dintre cele mai mari mall-uri au in componenta magazine care au demarat campanii pentru BLACK FRIDAY inca de la jumatatea acestei saptamani. Fie ca pun la dispozitie pliante la intrarea in magazine, ori ca au impanzit interiorul acestora cu bannere si afise, retailerii iau in serios Vinerea neagra, deoarece sunt constienti ca potentialul unei asemenea miscari de marketing este in primul rand de ordin financiar. De asemenea, vitrinele sunt ticsite cu .

Black Friday in original - Cum sa te feresti de capcanele de marketing, ce sa faci ca sa nu fii luat de val

Black Friday este la noi un fenomen nou, insa in SUA este o traditie la care participa mai bine de 140 de milioane de oameni in fiecare an. Magazinele sunt asediate de oameni dornici de chilipiruri, insa multi ajung sa ia plasa. In ce mod te pot pacali ofertele care suna uluitor de bine, ce nu trebuie sa faci pentru a nu fi inselat de preturile scazute artificial si de ce se imbulzesc americanii de parca ar veni sfarsitul lumii poti citi in articolul de mai jos.

BLACK FRIDAY: Buzoienii s-au calcat in picioare pentru drujbe si scaune.

Imbranceli la oferte in ajun de Black Friday. Peste 200 de buzoieni s-au imbrancit joi dimineata la intrarea intr-un supermarket, pentru a ajunge in fata ca sa prinda mai repede produsele anuntate la oferta. Situatie asemanatoare si la Galati la inaugurarea unui magazin unde lumea s-a imbulzit la usile de intrare. Sute de buzoieni s-au ingramadit astazi in zona garii din municipiu unde s-au anuntat sute de oferte. Oamenii veniti s-au imbulzit pentru scaune de birou, .

BLACK FRIDAY. Vezi programul REDUCERILOR de BLACK FRIDAY si lista magazinelor participante la ...

Conceptul BLACK FRIDAY, preluat de pe piata americana, marcheaza intrarea in sezonul de cumparaturi de iarna prin acordarea de reduceri semnificative de preturi. In noapte dintre 22 si 23 noiembrie, milioane de romani vor inunda serverele magazinelor care au anuntat reduceri de Black Friday. Anul trecut, la campania Black Friday, au participat numai magazinele eMAG, Flanco si PC Garage. Anul acesta, insa, fenomenul a ajuns si la alti retaileri. Mai jos aveti o lista cu magazinele de IT, .

BLACK FRIDAY. Vezi AICI de la ce ora incep REDUCERILE de BLACK FRIDAY si lista magazinelor ...

Conceptul BLACK FRIDAY, preluat de pe piata americana, marcheaza intrarea in sezonul de cumparaturi de iarna prin acordarea de reduceri semnificative de preturi. In noapte dintre 22 si 23 noiembrie, milioane de romani vor inunda serverele magazinelor care au anuntat reduceri de Black Friday. Anul trecut, la campania Black Friday, au participat numai magazinele eMAG, Flanco si PC Garage. Anul acesta, insa, fenomenul a ajuns si la alti retaileri. Mai jos aveti o lista cu magazinele de IT, .

BLACK FRIDAY. Peste 2,4 milioane de romani vor sa faca achizitii de Black Friday - studiu.

Circa 4,1 milioane de romani au auzit de campania de reduceri Black Friday si asteapta ofertele retailerilor, iar dintre acestia 59,3%, respectiv 2,43 milioane, sunt interesati sa faca achizitii, potrivit unui studiu realizat de compania Daedalus, potrivit Mediafax. Studiul a fost realizat pe un esantion de 2. 000 de respondenti, reprezentativ pentru populatia Romaniei din mediul urban si rural, cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani, si a aratat ca 27,2% dintre consumatori sunt .

BLACK FRIDAY. WSJ: Retailerii mizeaza pe increderea clientilor. ...

Retailerii prezinta campania Black Friday drept o ocazie de face cumparaturi la preturi imbatabile, valabile numai o zi din an, insa o analiza Wall Street Journal/Decide Inc. releva ca multe produse sunt mai ieftine in alte perioade ale anului, potrivit Mediafax. Consumatorii asociaza Black Friday cu preturi bune, fapt care elimina impulsul de a compara preturile, explica Rob Docters, consultant pe probleme de preturi la McKinsey Co. Astfel, retailerii se bazeaza pe prejudecatile .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )