Libnet.ro
UNICEF

09:15

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret cere Guvernului sa mareasca si salariile profesorilor si ameninta cu proteste: Demnitarii si parlamentarii sunt favorizati, ne intrebam care sunt de fapt prioritatile politicienilor

Hotnews Hotnews,
 Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret cere Guvernului sa mareasca si salariile profesorilor si ameninta cu proteste: Demnitarii si parlamentarii sunt favorizati, ne intrebam care sunt de fapt prioritatile politicienilor

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret saluta decizia Guvernului de a majora salariile in sistemul sanitar, din aceasta toamna, si cere ca de acelasi tratament sa beneficieze si angajatii din invatamant. Sindicalistii avertizeaza executivul ca majorarile salariale acordate in ultima perioada unor categorii de personal in detrimentul altora au dus deja la o exacerbare a starii de nemultumire in randul angajatilor din invatamant, care poate conduce la posibile actiuni de protest cu ocazia inceperii noului an scolar. continuă pe Hotnews

Presedinte Federatia Sindicatelor din Industria Alimentara: Cresterea pretului la alimente este dictata de bursa (VIDEO)

Zeci de mii de hectare de culturi agricole, in special porumb, floarea soarelui si soia, sunt afectate de seceta, avand in vedere temperaturile din aceasta vara care au depasit frecvent 35 de grade Celsius,.

Profesorii cer majorarea urgenta a salariilor. Marius Nistor: Nemultumirea existenta in sistem este exacerbata

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret critica decizia de majorare a salariilor pentru angajatii din Sanatate si solicita guvernantilor ca decizia sa fie aplicata si pentru personalul din.

Sindromul Spiru Haret: Piata muncii va fi inundata cu 70.000 de diplome de la facultati neautorizate, care vor fi recunoscute de stat

Ministerul Educatiei vrea sa recunoasca diplomele absolventilor de studii universitare neautorizate, majoritatea absolventi de la Spiru Haret. Prevederea face parte dintr-un proiect de Ordonanta de Urgenta elaborat de Ministerul Educatiei. Proiectul stipuleaza ca universitatile care vor mai inmatricula studenti la programe neautorizate sau care vor depasi capacitatea de scolarizare pot ajunge pana la desfiintare. Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews. ro ca, pana acum, Ministerul a pierdut peste 7. 400 de procese, totalizand 18. 017 diplome care au fost recunoscute dupa aceste procese, iar in prezent sunt in derulare alte 2. 300 de procese. De cealalta parte, avocatul a peste 9. 000 de absolventi de Spiru Haret avertizeaza ca aprobarea acestei OUG ar insemna un dezechilibru ingrozitor in ceea ce priveste locurile de munca. Vezi in articol continutul integral al proiectului de OUG.

Sorin Cimpeanu, despre majorarea salariilor angajatilor din educatie: Nu am nici dreptul, nici bunul simt sa induc oamenii in eroare cu astfel de promisiune. A face un angajament fara acoperire ar arata ca nu dau dovada de seriozitate (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a explicat, printr-o interventie telefonica in emisiunea Romania, acum, difuzata de B1 TV, daca solicitarea sindicatelor din invatamant de a avea salariile majorate din luna octombrie a. c.

Ministrul Sanatatii poarta negocieri cu reprezentantii sindicatelor din sanatate. Medicul Florin Chirulescu: Am pierdut deja 7.000 de medici din spitale in ultimii patru ani (VIDEO)

Ministrul Sanatatii va discuta luni cu reprezentantii sindicatelor din sanatate si cei ai medicilor, dupa ce mii de doctori au anuntat pe Facebook ca vor face greva generala daca nu se va gasi o solutie.

Sindicatele din educatie cer si ele majorari salariale din luna octombrie

Sindicatele din educatie solicita o intalnire cu premierul pe legea salarizarii vizand majorari ale remuneratiilor din octombrie, dupa succesul avut de sindicatele din sistemul sanitar. Detalii AICI)Astfel,.

Si PROFESORII vor salarii MARITE. Ce AVERTISMENT dau Guvernului sindicalistii din Educatie

Federatia avertizeaza membrii Guvernului ca majorarile salariale acordate in ultima perioada unor categorii de personal in detrimentul altora au dus deja la o exacerbare a starii de nemultumire in randul angajatilor din invatamant, care poate conduce la posibile actiuni de protest cu ocazia inceperii noului an scolar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )