Libnet.ro
UNICEF

13:30

Felix Rache, despre razboiul dintre Ponta si Antonescu: E un divort intre femei!

Antena3 Antena3,
Felix Rache, despre razboiul dintre Ponta si Antonescu: E un divort intre femei!

Felix Rache a comentat, vineri, in cadrul emisiunii Subiectiv cu Razvan Dumitrescu pe marginea neintelegerilor din cadrul Uniunii Social Liberale, care s-au extins in ultima vreme si in cadrul PNL. Din. continuă pe Antena3

Ion Iliescu, pentru Gandul.info: Ma surprinde incordarea dintre Ponta si Antonescu. Tocmai asta apreciam, ca cei doi lideri, asa carlani, au colaborat foarte bine

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, se declara surprins, intr-o declaratie acordata pentru Gandul. info, de lipsa de comunicare dintre premierul Victor Ponta si liderul PNL, Crin Antonescu.

Felix Rache: Crin Antonescu ar trebui sa fie sigur de voturile alea din partid, pentru ca s-ar putea sa nu mai fie presedinte nici acolo

Felix Rache a comentat in cadrul emisiunii Previziunile zilei pe marginea neintelegerilor din cadrul USL, care s-au extins in ultima vreme si in cadrul PNL. Acum imi dau seama de ce domnul Crin Antonescu nu a.

Felix Rache: Pe cine injura cel mai mult Traian Basescu, ala ajunge presedintele Romaniei

Realizatorul pastilei tv satirice Deziluzia Optica a declarat ca persoana care este cel mai mult injurata de presedintele Basescu are cele mai mari sanse la agerile prezidentiale. Vorbim despre.

Antonescu, despre afirmatiile lui Ponta privind o candidatura liberala din opozitie: E o declaratie ca stam degeaba pana luni, ca decizia premierului este de a inchide episodul USL/ Castigam alegerile sau scapa cine poate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, invitata la Realitatea TV ca afirmatia premierului Victor Ponta privind o posibila candidatura a liderului liberal la Presedintie din opozitie este un mesaj ca degeaba mai stau pana luni si ca intentia este de a inchide episodul USL, existenta USL, transmis astfel pentru ca liderului social-democrat ii lipseste taria sa spuna clar acest lucru.

Ponta. Antonescu greseste opozitia. Putem pastra USL, dar sa-si asume el ...

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Chisinau, ca el crede ca exista sanse de mentinere a USL, insa a precizat ca liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie sa isi asume responsabilitatea guvernarii si a aratat ca acesta greseste daca apreciaza ca este mai bine sa candideze la Presedintie din opozitie, informeaza Mediafax. Citeste si: Ponta: Nu stiu de intalnirea dintre Antonescu si Basescu Totodata, Victor Ponta a mai spus ca iohannis este binevenit in .

Ponta: Antonescu a decis sa candideze din partea opozitiei la Presedintie.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca are convingerea ca liderul PNL Crin Antonescu a luat practic decizia de a candida la Presedinitie din partea opozitiei, informeaza Mediafax. Am, ca si altii, convingerea ca domnul Antonescu a luat practic decizia de a merge singur si de a fi un candidat din opozitiei, pentru ca pana aum candidatii la Prezidentiale care au candidat din opozitie au castigat, a spus Ponta, dupa ce a participat la reuniunea informala a PSD de la hotel .

Ponta: Antonescu va candida la Presedintie din partea opozitiei

Presedintele PSD, Viorel Ponta, a declarat, ieri, ca liderul PNL Crin Antonescu a luat practic decizia sa candideze la Presedintie din partea opozitiei, pentru ca pana acum candidatii opozitiei au castigat de fiecare data.

Ponta: Antonescu va candida la alegerile prezidentiale din opozitie pentru ca e mai usor sa critici decat sa nu raspunzi de nimic

Crin Antonescu a luat decizia sa candideze la alegerile prezidentiale din opozitie pentru ca este mai usor sa critici si sa nu raspunzi de nimic, a declarat, joi, liderul PSD, VictorPonta. Problema.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )