Libnet.ro
UNICEF

08:15

Femeia care a intrat cu masina in poarta din fata Guvernului, cercetata pentru distrugere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Femeia care a intrat cu masina in poarta din fata Guvernului, cercetata pentru distrugere

Femeia care a intrat aseara cu masina in poarta din fata Guvernului, dupa ce a trecut printre protestatarii din Piata Victoriei, este cercetata pentru distrugere si evaluata psihiatric, in spitalul in care a fost internata. continuă pe Ziarul Bursa

Femeia care a intrat cu masina in poarta din fata Guvernului, cercetata pentru distrugere si evaluata psihiatric

Femeia care a intrat cu masina in poarta din fata Guvernului, dupa ce a trecut printre protestatarii din Piata Victoriei este cercetata pentru distrugere si evaluata psihiatric, in spitalul in care a fost internata in urma incidentului care a avut loc vineri seara.

Dosar penal si evaluare psihiatrica pentru femeia care a intrat cu masina in poarta din fata Guvernului, dupa ce a ocolit protestatarii din Piata Victoriei

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat ca in cazul incidentului din Piata Victoriei , cand o femeie a intrat cu masina in portile Guvernului, a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de distrugere.

UPDATE O masina a intrat intr-o poarta din fata Guvernului, dupa ce a trecut printre protestatarii aflati in zona

Un autoturism a intrat, vineri seara, intr-una din portile din fata Guvernului, dupa ce femeia aflata la volanul masinii a trecut printre cei aproximativ 40 de protestatari aflati pe insula din Piata Victoriei, relateaza News. ro. Potrivit politistilor, in urma incidentului, nimeni nu a fost ranit.

O masina a intrat intr-o poarta din fata Guvernului

Un autoturism a intrat, in aceasta seara, intr-una din portile din fata Guvernului, dupa ce femeia aflata la volanul masinii a trecut printre cei aproximativ 40 de protestatari aflati in Piata Victoriei.

O masina a intrat intr-o poarta din fata Guvernului. in Piata Victoriei erau cateva zeci de persoane. Soferita a fost transportata la spital

Un autoturism a intrat, vineri seara, intr-una din portile din fata Guvernului. in Piata Victoriei erau aproximativ 40 de protestatari,.

O masina a intrat intr-o poarta din fata Guvernului, dupa ce a trecut printre protestatarii aflati in zona

Un autoturism a intrat, vineri seara, intr-una din portile din fata Guvernului, dupa ce femeia aflata la volanul masinii a trecut printre cei aproximativ 40 de protestatari aflati pe insula din Piata Victoriei. Potrivit politistilor, in urma incidentului, nimeni nu a fost ranit.

Iohannis, despre decizia prin care a pierdut casa din Sibiu: O decizie, daca este definitiva si irevocabila, se aplica si punct

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va respecta la punct si virgula decizia definitiva a instantei prin care a pierdut casa din centrul Sibiului. Iohannis a mai sustinut ca nu are niciun fel de.

Nu cred ca cel care o poate face din punct de vedere legal va solicita revocarea sefilor PICCJ si DNA

Nu cred ca cel care o poate face din punct de vedere legal va solicita revocarea procurorului general si a sefei DNA a declarat presedintele Klaus Iohannis, astazi. Presedintele a spus ca este foarte multumit de procurorul general si procurorii sefi ai DNA si DIICOT.

Coalitia pentru Familie le sugereaza oamenilor sa nu isi duca copiii la Frumoasa si Bestia si sa depuna sesizari la centrul care l-a autorizat, din cauza ca in film apare un cuplu de acelasi sex: Situatia este deosebit de delicata

Coalitia pentru Familie indeamna internautii, pe pagina de Facebook, sa sesizeze Centrul National al Cinematografiei, in legatura cu filmul Frumoasa si Bestia, produs de Disney, in care apare o scena cu un cuplu de acelasi sex.

Proiectul prin care presedintele este exclus din procedura de numire a procurorilor-sefi, amanat

Proiectul de modificare a statutului judecatorilor si procurorilor, initiat de catre Calin Popescu-Tariceanu, potrivit caruia presedintele si ministrul Justitiei sunt exclusi din procedura de numire a sefilor DNA, DIICOT si a procurorului general a fost amanat, ieri, de Comisia juridica a Senatului, din cauza ca initiatorul a fost absent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )