Libnet.ro
UNICEF

15:15

Femeia cu coronavirus din Republica Moldova a parasit spitalul din Italia inainte sa afle daca are COVID-19. Ea nu avea asigurare medicala, situatie in care s-ar putea gasi multi romani din peninsula

B1 B1,
Femeia cu coronavirus din Republica Moldova a parasit spitalul din Italia inainte sa afle daca are COVID-19. Ea nu avea asigurare medicala, situatie in care s-ar putea gasi multi romani din peninsula

Femeia in varsta de 48 de ani, ce reprezinta primul caz de infectare cu coronavirus din Republica Moldova, ar fi fost internata anterior intr-un spital din Italia, dar a plecat inainte sa i se confirme daca a co. continuă pe B1

Primul caz de infectare cu coronavirus din Republica Moldova: O femeie revenita din Italia. Pacienta e supraponderala si sufera de diabet zaharat si hipertensiune

Autoritatile din Republica Moldova au anuntat, sambata, primul caz de infectie cu noul coronavirus din tara. Potrivit TV8, este vorba despre o femeie in varsta de 48 de ani revenita, chiar in ziua in care.

O femeie de 48 de ani, primul caz de coronavirus din Republica Moldova

O femeie de 48 de ani, care a calatorit pe ruta Bologna Chisinau, esteprimul caz confirmat cu coronavirus in Republica Moldova, anunta Mediafax citand presa moldoveneasca.

O femeie de 48 de ani, primul caz de coronavirus din Republica Moldova

O femeie de 48 de ani, care a calatorit pe ruta Bologna Chisinau, este primul caz confirmat cu coronavirus in Republica Moldova, anunta deschide. md.

Situatia din Republica Moldova, dezbatuta in Congresul SUA, in 10 martie: Va pune presedintele socialist Igor Dodon relatiile cu Rusia inainte de cele cu Occidentul?

Comisia Helsinki din Congresul SUA va dezbate situatia din Republica Moldova, in 10 martie. Organismul intraparlamentar american se ocupa, traditional, de probleme ce tin de drepturile omului, securitate militara.

Romania va acorda asistenta cetatenilor din Republica Moldova in contextul raspandirii infectiei cu COVID-19

Autoritatile din Romania sunt dispuse sa acorde asistenta cetatenilor din Republica Moldova si sa coopereze cu autoritatile de peste Prut in contextul raspandirii infectiei cu COVID-19, a dat asigurari.

Primul caz de coronavirus in Republica Moldova

O femeie de 48 de ani este primul caz de coronavirus din Republica Moldova. Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale informeaza despre primul caz confirmat de infectare prin Coronavirus de tip nou in Republica Moldova, anunta deschide. md.

Jaful secolului din Republica Moldova: Au fost retinute trei persoane din conducerea Bancii Nationale

Trei persoane, intre care un actual si un fost viceguvernator al Bancii Nationale a Republicii Moldova BNM), au fost retinute joi de catre procurori, in cazul furtului a 1 miliard de dolari in perioada 2014-2015, caz cunoscut drept jaful secolului, scrie presa de la Chisinau.

Republica Moldova: Socialistii lui Igor Dodon au decis sa negocieze o alianta de guvernare cu PDM

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) va purta negocieri cu Partidul Democrat PDM) pentru formarea unei noi coalitii guvernamentale. Anuntul a fost facut de PSRM dupa sedinta de.

Al noualea caz de coronavirus din Romania: Un barbat de 40 de ani din Hunedoara, intors recent din Italia

Al noualea caz de coronavirus a fost confirmat, vineri, pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre barbat de 40 de ani din Hunedoara, care s-a intors din Italia. Barbatul va fi internat la Spitalul de boli i.

Primii doi pacienti infectati cu coronavirus, din Timisoara, au fost externati

Primii doi pacienti infectati cu coronavirus, femeia de 38 ani si barbatul de 47 ani din Timisoara, au fost externati. Ultimele teste facute au iesit negative.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )