Libnet.ro
UNICEF

22:00

Situatia din Republica Moldova, dezbatuta in Congresul SUA, in 10 martie: Va pune presedintele socialist Igor Dodon relatiile cu Rusia inainte de cele cu Occidentul?

B1 B1,
Situatia din Republica Moldova, dezbatuta in Congresul SUA, in 10 martie: Va pune presedintele socialist Igor Dodon relatiile cu Rusia inainte de cele cu Occidentul?

Comisia Helsinki din Congresul SUA va dezbate situatia din Republica Moldova, in 10 martie. Organismul intraparlamentar american se ocupa, traditional, de probleme ce tin de drepturile omului, securitate militara. continuă pe B1

Romania va acorda asistenta cetatenilor din Republica Moldova in contextul raspandirii infectiei cu COVID-19

Autoritatile din Romania sunt dispuse sa acorde asistenta cetatenilor din Republica Moldova si sa coopereze cu autoritatile de peste Prut in contextul raspandirii infectiei cu COVID-19, a dat asigurari.

Jaful secolului din Republica Moldova: Au fost retinute trei persoane din conducerea Bancii Nationale

Trei persoane, intre care un actual si un fost viceguvernator al Bancii Nationale a Republicii Moldova BNM), au fost retinute joi de catre procurori, in cazul furtului a 1 miliard de dolari in perioada 2014-2015, caz cunoscut drept jaful secolului, scrie presa de la Chisinau.

Republica Moldova: Socialistii lui Igor Dodon au decis sa negocieze o alianta de guvernare cu PDM

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) va purta negocieri cu Partidul Democrat PDM) pentru formarea unei noi coalitii guvernamentale. Anuntul a fost facut de PSRM dupa sedinta de.

VIDEO Renato Usatii sustine ca Pavel Filip s-a intalnit cu Vlad Plahotniuc, in SUA

Primarul de Balti, Renato Usatii, da de inteles ca liderul PDM, Pavel Filip, minte atunci cand spune ca nu a mai discutat cu Vlad Plahotniuc de cand acesta a fugit din Republica Moldova, odata ce democratii au pierdut guvernarea, in iunie 2019.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2786 seconds )