Libnet.ro
UNICEF

00:07

O femeie din Iasi in coma, dupa ce a luat o infectie din spital

Antena3 Antena3,
O femeie din Iasi in coma, dupa ce a luat o infectie din spital

O pacienta internata in urma cu o luna la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi pentru o interventie chirurgicala in Clinica de Ortopedie se afla in stare critica la Spitalul. continuă pe Antena3

Teroare la un spital din Iasi. Medicii sunt amenintati cu moartea si refuza sa mai faca garzi

Medicii de la un spital din Iasi au ajuns la capatul rabdarii. Acestia au informat conducerea unitatii medicale ca nu vor mai face garzi daca nu se iau masuri de securitate. Medicii se tem pentru viata lor si sunt nopti.

Misiune neobisnuita a unui politist din Iasi: Omul legii a salvat un pui de bufnita care era captiv intr-o cladire dezafectata. Ce nume a primit nou sau prieten necuvantator (VIDEO)

Un politist din Iasi a indeplinit, la sfarsitul saptamanii trecute, o misiune mai putin obisnuita. intr-o zi de lucru ce se anunta a fi una banala, omul legii a salvat un pui de.

O femeie din Arabia Saudita a stabilit un nou record: Aceasta a innotat 101 mile

Mariam Saleh Binladen, de profesie medic dentist, a devenit oficial prima femeie din lume care inoata 101 mile echivalentul a aproximativ 162 de kilometri) de-a lungul cursului raului Tamisa, Marea.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, dat afara din studioul Digi24, dupa ce l-a insultat pe Moise Guran

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost dat afara din studioul Digi24, luni seara, in timpul emisiunii Jurnalul de Seara, dupa ce l-a jignit pe jurnalistul Moise Guran.

Ce a patit primarul din Miercurea Ciuc dupa ce a arborat pe primarie steagul Ungariei si cel secuiesc

Curtea de Apel Targu Mures a comunicat motivarea deciziei de respingere a recursului primarului Raduly Robert din Miercurea Ciuc impotriva sentintei Tribunalului Harghita prin care a fost obligat sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )