Libnet.ro
UNICEF

15:15

Misiune neobisnuita a unui politist din Iasi: Omul legii a salvat un pui de bufnita care era captiv intr-o cladire dezafectata. Ce nume a primit nou sau prieten necuvantator (VIDEO)

B1 B1,
Misiune neobisnuita a unui politist din Iasi: Omul legii a salvat un pui de bufnita care era captiv intr-o cladire dezafectata. Ce nume a primit nou sau prieten necuvantator (VIDEO)

Un politist din Iasi a indeplinit, la sfarsitul saptamanii trecute, o misiune mai putin obisnuita. intr-o zi de lucru ce se anunta a fi una banala, omul legii a salvat un pui de. continuă pe B1

Politist injunghiat in plina strada. Omul legii a fost luat prin surprindere si se afla in stare grava la spital. A fost salvat de un taximetrist

Un politist botosanean a fost injughiat in plina strada. Omul legii a scapat cu viata cu ajutorul unui taximetrist, care l-a dus la spital. Politistul a fost operat de urgenta.

Politist din Braila, trimis in judecata pentru favorizarea infractorului. Ce a facut omul legii

Un politist din cadrul Politiei Municipiului Braila, comisar-sef Cornel Cimpeanu, a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului.

Sofer prins cand dadea 1.000 de lei mita unui politist. Circulase fara permis, cu o masina neinmatriculata

Un sofer care circulase fara permis la volanul unei masini neinmatriculate este cercetat epentru dare de mita, dupa ce a incercat sa-l spaguiasca pe un politist din Teleorman cu 1. 000 de lei, pentru a nu-i face dosar penal.

Teroare la un spital din Iasi. Medicii sunt amenintati cu moartea si refuza sa mai faca garzi

Medicii de la un spital din Iasi au ajuns la capatul rabdarii. Acestia au informat conducerea unitatii medicale ca nu vor mai face garzi daca nu se iau masuri de securitate. Medicii se tem pentru viata lor si sunt nopti.

Un politist din Iasi a ajuns vedeta pe Facebook dupa ce a facut un gest emotionant - VIDEO

Un politist din Iasi are un coleg de munca neobisnuit: un pui de bufnita il insoteste in toate misiunile sale. Povestea este relatata pe pagina de Facebook a Politiei.

Marturia unui pasager din cursa Corfu-Bucuresti care a creat o bresa uriasa de securitate la Otopeni. Varianta autotitatilor: Nu e un incident grav (VIDEO)

Politia de Frontiera face verificari pentru neglijenta in serviciu, dupa ce zeci de pasageri ai unei curse charter care venea din Grecia nu au mai fost controlati atunci cand au ajuns pe Aeroportul.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )