Libnet.ro
UNICEF

19:00

O femeie din SUA a sunat la numarul de urgente cu un sarpe strangand-o de gat

Hotnews Hotnews,
 O femeie din SUA a sunat la numarul de urgente cu un sarpe strangand-o de gat

O femeie din Ohio, SUA, i-a socat pe operatorii serviciului de urgente in momentul in care a sunat sa spuna ca are un sarpe de 1,6 m in jurul gatului. continuă pe Hotnews

A sunat la Urgente inainte sa se sinucida. Nu voia sa fie salvat, ci sa-i salveze pe altii

Un barbat a decis sa isi puna capat zilelor, dar inainte de a face acest gest a sunat la Urgente. Cu toate acestea, tanarul nu voia sa cerara ajutor, potrivit abcnews. go. com. Cand au.

Subiectele zilei:Scandal fara precedent in Sanatate. Specialistii trag un semnal de alarma: Epidemia de rujeola va fi de durata;Experienta unei profesoare din SUA cu conducerea unei scoli private din Romania;A inceput batalia pentru sefia USR: Cristian G

Protestele din Polonia iti arata unde te-ar putea aduce PSD-ul, daca nu-l opreste nimeni. Partidul aflat la putere in Polonia vrea sa-si subordoneze justitia. Dupa sanctiuni, Moscova se va gandi la retorsiune. Intram intr-o noua faza a razboiului rece? Votarea, de catre Congresul SUA, a unor sanctiuni mai aspre impotriva Rusiei este privita la Moscova.

Obligata sa dea note mari chiulangiilor. O profesoara din SUA s-a lovit de coruptia din Romania (FOTO)

Coruptia din educatie fugareste profesorii straini. O profesoara americana care preda la o scoala privata din tara si-a dat demisia dupa ce a fost presata de conducerea insitutiei sa dea note maxime.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )