Libnet.ro
UNICEF

08:45

O femeie din Timisoara, amendata pentru ca a reclamat la 112 un abuz asupra copilului sau

Antena3 Antena3,
O femeie din Timisoara, amendata pentru ca a reclamat la 112 un abuz asupra copilului sau

O femeie din Timisoara a fost amendata in luna februarie 2018 pentru ca a sunat la 112 pentru a reclama un posibil abuz asupra copiilor sai din partea fostului sot. Concret, in timp ce vorbea cu fostul sau sot, . continuă pe Antena3

Mama amendata pentru ca a reclamat la 112 un abuz asupra copilului sau. Cum a invins femeia Politia in instanta

Judecatoria Timisoara a emis o prima sentinta intr-un dosar in care o femeie din Timisoara a contestat o amenda de 500 de lei primita de la Politie pentru ca ar fi sunat la 112 in mod nejustificat. Femeia a primit castig de cauza, dar sentinta nu este definitiva.

Un barbat si o femeie din Botosani aveau pofta de amor, asa ca nu au mai tinut cont de nimic. S-au dezbracat si au trecut la fapte in fata blocului. Ce a urmat e incredibil - FOTO

Un barbat si o femeie din Botosani au fost prinsi in timp ce faceau amor in plina zi in fata unui imobil din Botosani. Cei doi nu au mai tinut cont de copiii care se jucaru in fata blocului si au trecut la.

O femeie din Cluj a fost arestata, dupa ce si-a ars cu tigara nepoatele minore si le-a pus sa cerseasca

O femeie de 53 de ani a fost arestata preventiv pentru trafic de minori, dupa ce si-a ars cu tigara nepoatele minore, le-a taiat pe fata si le-a pus sa cerseasca, a informat DIICOT - Serviciul Teritorial.

Femeie din Timis, salvata de politisti dupa ce a fost tinuta sechestrata in Spania

O femeie de 51 de ani din judetu Timis, care era sechestrata in Spania de iubitul ei, un barbat de 3.

Politist din Caracal, protectie pentru clanuri. Dezvaluire halucinanta, despre o adolescenta violata, rapita si santajata

Antena 3 a prezentat o inregistrare halucinanta cu mama unei fete violata si rapita, iar politia din Caracal nu a luat nicio masura. in data de 9, mi-a luat fiica cu forta si au dus-o la un hotel din.

Fratele celei mai bune gimnaste din lume ARESTAT pentru crima. Detalii de ultim moment

Tevin Biles-Thomas, in varsta de 24 de ani, fratele celei mai bune gimnaste din lume, Simone Biles, a fost arestat sub acuzatia de crima, scrie News. ro.

Avertisment al Autoritatii Electorale: Numarul romanilor din strainatate inscrisi pentru vot la prezidentiale, dezamagitor de mic. in baza inregistrarilor nu ar putea fi infiintate legal nici macar 10 sectii de votare

Numarul romanilor care s-au inregistrat sa voteze in strainatate la alegerile prezidentiale - aproximativ 28. 000 - este dezamagitor de mic, in conditiile in care mai sunt doar 13 zile in care romanii se pot inscrie pe portalul votrainatate. ro, lansat in 28 iulie, avertizeaza Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Seful AEP spune ca romanii din strainatate au cerut misiunilor diplomatice sa infiinteze cateva sute de sectii de votare, insa in baza inregistrarilor de pana acum nu ar putea fi infiintate legal nici macar zece sectii de votare.

Facebook testeaza o noua aplicatie derivata din Instagram, doar pentru prieteni apropiati

Facebook testeaza o aplicatie spinoff din Instagram 8213; numita Threads 8213; prin care utilizatorii sa poata comunica doar cu prietenii apropiati. Threads, care este proiectata ca o aplicatie insotitoare pentru Instagram, invita utilizatorii sa ofere prietenilor apropiati informatii precum locatia sau cata baterie mai au la telefon. De asemenea, spinoff-ul Instagram functioneaza si ca o aplicatie obisnuita de mesagerie 8213; permitand utilizatorilor sa trimita mesaje text, imagini si videoclipuri, folosind instrumentele creative ale Instagram.

PENTRU IMPORTURILE DIN CHINA: Agentia pentru comert a SUA a reconfirmat impunerea tarifelor suplimentare de 5%

Biroul Reprezentantului pentru Comert al Statelor Unite a reconfirmat miercuri planurile presedintelui Donald Trump de a impune un tarif suplimentar de 5% pentru o lista de importuri din China in valoare de 300 de miliarde de dolari, care urmau sa fie supuse unor tarife de 10%, incepand din 1 septembrie si 15 decembrie, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )