Libnet.ro
UNICEF

00:07

Femeie insultata pe strada de mai multi barbati din cauza tinutei. Ce haine purta tanara (VIDEO)

B1 B1,
Femeie insultata pe strada de mai multi barbati din cauza tinutei. Ce haine purta tanara (VIDEO)

O inregistrare video care arata cat de dificil este sa fii femeie pe strazile din Algiers a devenit deja virala. Mai exact, o tanara a vrut sa demaste misoginismul barbatilor din orasul. continuă pe B1

Imagini surprinzatoare in Arabia Saudita: Mai multi barbati participa la un concurs de imitat bebelusi. Competitia a provocat furia internautilor (VIDEO)

Barbati imbracati in haine traditionale saudite, intinsi pe spate, dau din picioare si beau lapte din biberoane. O astfel de imagine a putut fi vazuta in nordul Arabiei Saudite,.

Se anunta dezertari masive din PSD: Mai multi parlamentari ar putea trece la PRU

Rascoala in PSD. Nemultumiti ca vor prinde locuri pe listele partidului pentru alegerile parlamentare, mai multi social democrati aleg sa schimbe partidul. Doi deputati s-au inscris deja in.

Aceste actrite castiga cei mai multi bani in 2016

Revista Forbes a facut public topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood anul acesta. Iata cine este pe val si incaseaza milioane de dolari pentru un rol.

Un batran a ajuns desfigurat la spital. Barbatul de 83 de ani a fost muscat de mai multi caini ai strazii

Un barbat din Prisacani in varsta de 83 de ani a fost sfartecat de mai multi caini fara stapan. Victima a fost transportata de urgenta la spital, avand rani grave si.

Antonia intra in concediu prenatal din cauza sarcinii dificile

Antonia a decis sa intre in concediu prenatal si sa nu mai sustina concerte in ultimele luni de sarcina. Totul se datoreaza faptului ca sarcina este cu mult mai dificila decat cele doua de pana acum. Iata ce spun apropiatii artistei.

intarzieri de 240 de minute: Probleme mari in traficul feroviar din cauza inundatiilor (FOTO, VIDEO)

Haos in traficul feroviar din cauza inundatiilor care au lovit judetul Vrancea! Din cauza puhoaielor din zona Sihlea, unde traficul feroviar a fost intrerupt pe magistrala 500, intre Focsani si Rm.

Oxfam: Credibilitatea Marii Britanii, in pericol din cauza vanzarii de arme catre Arabia Saudita

Credibilitatea Marii Britanii este in pericol din cauza vanzarii de arme catre Arabia Saudita, care ar putea fi folosite in bombardamentele din Yemen, a afirmat marti organizatia umanitara Oxfam,.

Explozia de la rafinaria Petromidia. Cele patru persoane ranite, aduse in Capitala cu ambulantele. Elicopterele nu i-au putut prelua din cauza vremii nefavorabile

Cele patru persoane ranite in explozia care a avut loc, luni seara, la rafinaria Petromidia din Navodari, au fost adusi, marti dimineata, cu ambulante la spitale din Capitala, dupa ce elicopterele trimise la Constanta pentru a-i prelua nu au putu decola din cauza vremii nefavorabile.

Explozia de la rafinaria Petromidia. Cele patru persoane ranite, aduse in Capitala cu ambulantele. Elicopterele nu le-au putut prelua din cauza vremii nefavorabile

Cele patru persoane ranite in explozia care a avut loc, luni seara, la rafinaria Petromidia din Navodari, au fost aduse, marti dimineata, cu ambulante la spitale din Capitala, dupa ce elicopterele trimise la Constanta pentru a leprelua nu au putut decola, din cauza vremii nefavorabile.

Cea mai mare piramida din lume nu este in Egipt

Piramidele, alaturi de faraoni si hieroglife, reprezinta un adevarat simbol al Egiptului Antic. in general, atunci cand esti intrebat care este cea mai mare piramida din lume, te gandesti imediat la cea a lui Keops din Gizeh. intr-adevar, aceasta este cea mai inalta piramida construita in antichitate, insa atunci cand vine vorba de volum, este [].

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )