Libnet.ro
UNICEF

20:00

O femeie a murit de rabie dupa ce a salvat un catelus

B1 B1,
O femeie a murit de rabie dupa ce a salvat un catelus

O femeie din Norvegia a murit dupa ce a contractat virusul rabic de la un catelus din Filipine pe care tocmai il salvase, relateaza BBC. Birgitte Kallestad, in varsta de 24 de ani, se afla in vacanta. continuă pe B1

O norvegianca a murit de rabie dupa ce a salvat un catelus in Filipine

O norvegianca a murit dupa ce a luat rabie de la un catel fara stapan pe care il salvase si care a muscat-o in timp ce aceasta se afla in vacanta in Filipine, relateaza BBC.

DUPA RETRAGEREA SUA DIN ACORDUL DE LA VIENA: Zarif ii acuza pe europeni, la Moscova, ca nu si-au indeplinit niciuna dintre obligatii

Ministrul iranian de Externe Mohammad Javad Zarif a acuzat miercuri tarile europene semnatare ale Acordului de la Viena, cu privire la dosarul nuclear iranian, de faptul ca nu si-au indeplinit niciuna dintre obligatii dupa retragerea Statelor Unite din pact cu exact un an in urma, relateaza AFP.

LA UN AN DUPA RETRAGEREA SUA DIN ACORDUL DE LA VIENA: Iranul ar intentiona sa reia anumite activitati nucleare

Iranul ar urma sa-si reia o parte a activitatilor nucleare intrerupte dupa semnarea Acordului de la Viena, in 2015, cu privire la programul sau atomic, a scris ieri, agentia iraniana de presa Irib, citand o sursa apropiata Comisiei insarcinate cu supervizarea acordului.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )