Libnet.ro
UNICEF

17:45

O femeie a reusit sa deschida o afacere de milioane de euro pe o retea de socializare. Cum a fost posibil

B1 B1,
O femeie a reusit sa deschida o afacere de milioane de euro pe o retea de socializare. Cum a fost posibil

O femeie, in varsta de 34 de ani, a fost parasita de iubit si a fost lasata sa se descurce cu o afacere pe care au deschis-o impreuna. Femeia care si-a investit toate economiile pentru un business de. continuă pe B1

TeraPlast primeste 6,8 milioane euro ajutor de stat

Grupul TeraPlast va demara implementarea a trei proiecte de investitii in valoare totala de 15 milioane euro, depuse prin Schema de ajutor de stat, dupa ce Ministerul de Finante a aprobat finatarea lor, potrivit unui comunicat al TeraPlast remis, astazi, Redactiei noastre. Grupul TeraPlast va demara implementarea a trei proiecte de investitii in valoare totala de 15 milioane euro, depuse prin Schema de ajutor de stat, dupa ce Ministerul de Finante a aprobat finatarea lor, potrivit unui comunicat al TeraPlast remis, astazi, Redactiei noastre.

VIDEO, FOTO Black Friday 2018 - Cum arata noul mega-depozit de 60 milioane euro al eMAG

EMAG a inaugurat cu o saptamana inainte de Black Friday un depozit de proportii situat langa comuna Joita din judetul Giurgiu, depozit de dimensiunea a 20 de terenuri de fotbal. Compania spune ca este cel mai mare depozit din aceasta zona a Europei si ca este parte a unui proiect de 60 milioane euro ce include construirea unui depozit similar in anii ce vin. in noul depozit sunt 850 de angajati si este spatiu pentru 2 milioane de produse.

Se fac pasi inainte pentru noua maternitate din Timisoara. Va costa 12 milioane euro, finantare pe proiect transfrontalier Romania-Ungaria

Se fac pasi noi pentru proiectul de constructie a noului spital de Obstetrica si Ginecologie din Timisoara. Unitatea spitaliceasca va costa 12 milioane de euro, pe proiect transfrontalier Romania-Ungaria.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )