Libnet.ro
UNICEF

16:45

Fenomen bizar in Atlantic: aceasta e singura mare din lume fara tarmuri

Playtech Playtech,
Fenomen bizar in Atlantic: aceasta e singura mare din lume fara tarmuri

Toate marile din lume sunt delimitate fie in intregime, fie in cea mai mare parte de uscat, cu o singura exceptie pe care o regasim in Oceanul Atlantic. Mai precis, Oceanul Atlantic de Nord este cel care rupe aceasta regula, deoarece gazduieste singura mare din lume care este inconjurata in intregime de, ei bine, mai [] . continuă pe Playtech

Premiera mondiala: Cat s-a platit pentru cea mai scumpa sticla de vin din lume

La o licitatie din New York, a fost platita cea mai mare suma din lume pentru o sticla de vin, mai exact, 480. 000 de euro. Suma este de 17 ori mai mare decat se asteptau detinatorii lui. Vinul este unul.

O romanca, inclusa in top 50 cei mai buni profesori din lume, si-a dat demisia si a plecat din Romania. Ce a convins-o sa ia aceasta decizie

Romanca Manuela Prajea, profesoara de matematica, inclusa in topul celor mai buni din lume, a luat decizia de a pleca din Romania si a se muta in America. Profesoara preda pana acum doua luni la.

Cel mai modern si economic tramvai din lume este produs in Romania. Ce dotari are

Aradenii produc cel mai modern si economic tramvai din lume. Acesta este dotat inclusiv cu rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati, are podeaua coboratasi aduce calatorilor un plus de.

Care este povestea uneia dintre cele mai mici republici din lume

Ce a inceput ca o gluma de intai aprilie s-a transformat in una dintre cele mai mici republici din lume Rezidentii republicii Uzupis, situata in interiorul capitalei Lituaniei Vilnius, spun ca daca te uiti in ochii Sirenei Uzupis atunci cand treci podul si intri in republica nu vei mai vrea sa pleci niciodata, scrieBBC.

Cea mai batrana femeie din lume face marturisiri socante!in 129 de ani a fost fericita o singura zi

Koku Istambulova are 129 de ani, fiind nascuta pe 1 iunie 1889, potrivit pasaportului ei. Ea a vorbit despre ziua in care poporul ei cecen a fost deportat in masa de catre Stalin in stepele din Kazakhstan in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )