Libnet.ro
UNICEF

06:15

Fenomen ingrijorator: Presa in limba maghiara din Transilvania este preluata de partidul premierului Viktor Orban

B1 B1,
Fenomen ingrijorator: Presa in limba maghiara din Transilvania este preluata de partidul premierului Viktor Orban

Viktor Orban isi sporeste influenta tot mai mult in randul comunitatii maghiare din Transilvania. Pe langa proiectele de investitii si finantare acordata in diverse domenii, printre care si in fotbal, ac. continuă pe B1

Presa in limba maghiara din Transilvania este preluata de FIDESZ

Odorheiul Secuiesc, primavara lui 2018. O mana de turisti israelieni, aflati in trecere prin zona, sunt opriti si legitimati de politisti in timp ce se plimba alene pe strada. Ce se intamplase?.

VIDEO Miting de protest in Piata Victoriei impotriva adoptarii de catre Guvern a Codului Administrativ: Introduce limba maghiara ca a doua limba oficiala in stat

Aproximativ 100 de persoane au participat duminica in Piata Victoriei din Capitala la un miting de protest impotriva adoptarii de catre Guvern a OUG privind Codul Administrativ, relateaza Agerpres. imbracati in costume populare, fluturand steaguri si intonand cantece patriotice, participantii la miting au respins Codul Administrativ adoptat prin OUG de Guvern, pe motiv ca acest act normativ introduce limba maghiara ca a doua limba oficiala in stat.

Este stare de alerta in Mamaia. Un barbat care a tras cu pistolul intr-un club din statiune este cautat

Este stare de alerta in Mamaia. Un barbat care a tras cu pistolul intr-un club din statiune este cautat de douazile de politisti. Acesta a fugit imediat dupa ce a deschis focul intr-un club, iar poli?.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )