Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fenomen meteo extrem: o tornada a smuls acoperisurile de pe mai multe case din Niculitel

Adevărul Adevărul,
Fenomen meteo extrem: o tornada a smuls acoperisurile de pe mai multe case din Niculitel

Mai multe gospodarii au ramas fara acoperis dupa ce o tornada a lovit comuna Niculitel joi dupa-amiaza. Nu este pentru prima data cand un astfel de fenomen meteo are loc in judetul Tulcea. continuă pe Adevărul

UPDATE. METEO. Cod GALBEN de vreme rea in mai multe judete

Meteorologii au emis, marti, avertizare cod galben de vreme rea pentru mai multe judete. Se asteapta ploi si descarcari electrice.

Cod portocaliu de ploi in judetul Bacau. Mai multe localitati au fost inundate. Raul Tazlau este la cota de pericol.

Ploile abundente care au lovit judetul Bacau au provocat inundatii. Mai multe gospodarii si terenuri agricole au fost acoperite de ape. Administratia Nationala de Meteorologie a schimbat avertizarea din cod galben, in cod portocaliu pentru judetele Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani.

Pericol de inundatii in mai multe bazine hidrografice. Zece judete sunt afectate

Hidrologii au emis un Cod Portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 10 judete, incepand de joi, de la ora 16,00, pana sambata, la ora 12,00, transmite Agerpres. Potrivit.

Perchezitii domiciliare in mai multe judete intr-un dosar de evaziune fiscala

Politisti ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare, astazi, 34 de mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Constanta, Calarasi, Buzau si Iasi, si mai multe mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalarea banilor, potrivit unui comunicat al DGPMB.

Cod galben de furtuni in mai multe judete din tara. Specialistii au emis si Cod portocaliu de inundatii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni, valabila de joi si pana vineri, pentru mai multe judete din estul tarii. Specialistii precizeaza insa ca si in restul regiunilor vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. De asemenea, au fost emise si avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de inundatii.

Perchezitii domiciliare in Bucuresti si mai multe judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare, astazi, 34 de mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Constanta, Calarasi, Buzau si Iasi si pun in aplicare mai multe mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalarea banilor, potrivit unui comunicat al DGPMB.

DPD: Romanii au trimis cu 30% mai multe colete in strainatate anul acesta

Romanii au trimis in primele 5 luni cu 30% mai multe colete in strainatate fata de aceeasi perioada din 2015, in special catre Ungaria, Germania, Marea Britanie si Italia, potrivit companiei de curierat DPD Romania.

Ca sa va enervati, Samsung vrea sa va ofere mai multe reclame pe TV

Nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Samsung genereaza foarte multi bani din TV-urile sale. Din pacate, se pare ca nu sunt suficienti si acestea va vor oferi si mai multe reclame. in ceea ce priveste televizoare, de-a lungul anilor, cei de la Samsung au avut numeroase scandaluri. Unul dintre cele mai [].

Perchezitii la 26 de cabinete medicale de la mai multe spitale din tara intr-un dosar de luare de mita si abuz in serviciu

26 de perchezitii au loc marti la cabinetele unor medici suspectati de fapte de coruptie, urmand sa fie ridicate mai multe inscrisuri si probe de la 31 de spitale din tara. in acest caz, cadrele medicale sunt suspectate de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual si fals material in inscrisuri oficiale.

VIDEO. India: Incendiu de proportii la o fabrica de arme. Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit, marti dimineata, dupa ce un incendiu izbucnit la un important depozit de munitii al armatei, in centrul Indiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )