Libnet.ro
UNICEF

14:15

Fercala decide ca AGEA din 11 mai sa se desfasoare prin mijloace electronice, Andanut si Moldovan spun ca dispozitia atrage raspundere penala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fercala decide ca AGEA din 11 mai sa se desfasoare prin mijloace electronice, Andanut si Moldovan spun ca dispozitia atrage raspundere penala

ACTUALIZARE - Curtea de Apel Brasov a respins astazi cererea de ordonanta presedintiala formulata de SIF Transilvania prin care a solicitat suspendarea dreptului lui Constantin Fratila de a participa si vota in cadrul sedintelor Consiliului de Supraveghere, potrivit unui raport SIF 3 transmis bursei. --- *ACTUALIZARE - ASF a decis sa prelungeasca timp de alte 10 zile suspendarea de la tranzactionare a actiunilor SIF Transilvania --- *ACTUALIZARE -Tribunalul Brasov a respins cererea lui Fercala de suspendare a hotararilor CS din 4 aprilie, in care CS a hotarat alegerea unui nou directorat Tribunalul Brasov a respins cererea lui Mihai Fercala de suspendare a hotararilor CS din 4 aprilie, in care CS a hotarat alegerea componentei unui nou directorat format din Marius Adrian Moldovan - presedinte -, Radu Claudiu Rosca si Gib Tony Cristian Raduta, se arata intr-un raport al SIF 3 remis BVB. --- Directoratul SIF Transilvania SIF3), condus de Mihai Fercala, a decis, intr-o sedinta tinuta ieri, modificarea modului de organizare si desfasurare a adunarii generale extraordinare a actionarilor AGEA) SIF Transilvania din data de 11 mai in sensul utilizarii exclusiv a votului prin corespondenta, potrivit unui comunicat remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

FRANTA: O aplicatie smartphone pentru urmarirea COVID-19 va intra in testare pe 11 mai

O aplicatie sustinuta de statul francez pentru urmarirea contactelor persoanelor infectate cu noul coronavirus, numita StopCOVID, va intra in testare pe 11 mai, data la care autoritatile vor incepe relaxarea restrictiilor, a anuntat duminica Ministerul pentru Afaceri Digitale.

Franta: O aplicatie smartphone pentru urmarirea COVID-19 va intra in testare pe 11 mai

O aplicatie sustinuta de statul francez pentru urmarirea contactelor persoanelor infectate cu noul coronavirus, numita StopCOVID, va intra in testare pe 11 mai, data la care autoritatile vor incepe relaxarea restrictiilor, a anuntat duminica Ministerul pentru Afaceri Digitale, transmite Reuters.

HOROSCOPUL perioadei 4 - 11 mai, prezentat de Alina Badic, alaturi de Maria Pauna

Alina Badic a prezentat, in editia de sambata a emisiunii 360 de grade, predictiile astrale pentru saptamana 4 - 11 mai, alaturi de invitata sa, Maria Pauna, trainer NLP. Totul sau nimic. O perioa.

Reguli noi pentru transportul in comun din Capitala. Ce trebuie sa faca toti calatorii din 18 mai

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate, din 18 mai, dupa relaxarea restrictiilor de circulatie, pe traseu toate masinile din parcul propriu. Pentru protectia calatorilor, societatea recomanda protejarea nasului si gurii cu masti si a ochilor cu ochelari.

Anuntul STB pentru toti bucurestenii: ce se intampla cu transportul din 18 mai

STB are un anunt legat de mijloacele de transport in comun din Bucuresti. Din 18 mai, se schimba regulile si ar trebui sa stii despre ce e vorba daca vrei sa calatoresti cu tramvaiul sau.

STB va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel ca transportul in comun va functiona la capacitate maxima, potrivit paginii de Facebook a STB.

Cati bani vei da pe o masca de protectie din 15 mai: promisiunile ministrului Economiei

Din 15 mai, Romania intra in stare de alerta, dar relaxarea anumitor restrictii atrage si cateva obligatii. Una dintre ele: esti obligat sa porti masca de protectie in spatiile publice.

Bucuresti: STB va circula cu tot parcul auto din 18 mai Accesul in mijloacele de transport va fi limitat, pentru respectarea regulilor de distantare sociala

Societatea de Transport Bucuresti va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel ca transportul in comun va functiona la capacitate maxima, anunta Primaria Capitalei. Accesul in mijloacele STB va fi insa limitat: calatorii vor putea ocupa numarul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum si un rand in picioare, respectand distanta regulamentara de 1,5 m.

DIN 15 MAI, Intram in stare de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a risipit dezbaterile aprinse din ultimele zile si a anuntat ca nu are de gand sa prelungeasca starea actuala de urgenta si ca, incepand din 15 mai, vom intra in stare de alerta.

LUDOVIC ORBAN: Evaluarea de risc epidemiologic - baza reducerii restrictiilor incepand din 15 mai

Reducerea restrictiilor, incepand din 15 mai, se va face pe baza evaluarii de risc epidemiologic, a afirmat premierul Ludovic Orban, cu prilejul unei conferinte de presa tinuta la Palatul Victoria.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )