Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ferma 2020. George Burcea, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Andreea Balan, la TV VIDEO

Playtech Playtech,
Ferma 2020. George Burcea, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Andreea Balan, la TV VIDEO

Unul dintre concurentii Ferma 2020 este George Burcea, care a facut cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Andreea Balan, la TV, cu ocazia primei editii a emisiunii de la PRO TV. Pe data de 10 septembrie a avut loc prima editie a emisiunii Ferma 2020, emisiune prezentata la PRO TV de Mihaela Radulescu si . continuă pe Playtech

Ferma 2020. Cine e Viviana Sposub, vedeta cu care George Burcea s-a sarutat deja

Ferma 2020 s-a lansat marti, 8 septembrie, iar concurentii au fost dezvaluiti. Printre ei se numara si o superba domnisoara cu care George Burcea s-a sarutat pasional. Cine este Viviana Sposub?! Cine este Viviana Sposub, concurenta Ferma 2020 Una dintre concurentele noului sezon Ferma 2020 este Viviana Sposub, o domnisoara pe care ati vazut-o, pana .

Ferma 2020. Ce a patit Viviana Sposub aseara, cea cu care George Burcea s-a sarutat deja

Viviana Sposub n-a avut prea mare noroc in editia de aseara si a fost nevoita sa devina servitor la ferma. Ea a participat si la primul duel de eliminare din cadrul competitiei. Dar ce proba i-a dat mari batai de cap. Ferma 2020. Ce a patit Viviana Sposub Orasenii au profitat de prima lor victorie .

Ce se afla, de fapt, in spatele scenei sarutului dintre George Burcea si bruneta focoasa de la Ferma

Show-ul Ferma de la Pro TV, il are printre concurenti si pe George Burcea, care aparent se descurca foarte bine. intr-o ipostaza neasteptata a fost surprins fostul sot al Andreei Balan si tatal celor doua fetite ale sale. Patul ca el s-a sarutat cu o colega de emisiune a starnit o gramada de controverse. George .

Andreea Balan a reactionat dupa mesajul emotionant al lui George Burcea de la Ferma

Andreea Balan nu a ramas indiferenta la mesajul lui George Burtcea de la Ferma. George Burcea, 32 de ani, a postat recent pe pagina personala de Instagram un clip cutremurator in care spune ca Andreea Balan, 36 de ani, va avea mereu un loc special in inima lui. Acesta spune ca nu ar putea fi .

George Burcea, dezvaluiri emotionante despre Andreea Balan. Aproape i-au dat lacrimile

George Burcea face dezvaluiri emotionante despre Andreea Balan. Aproape i-au dat lacrimile cand a vorbit despre mama copiilor sai. Ce a declarat concurentul noului sezon Ferma? George Burcea, dezvaluiri emotionante despre Andreea Balan, la Ferma Premiera noului sezon Ferma: Oraseni versus Sateni a avut loc marti, 8 septembrie, iar printre concurenti se numara si George .

Andreea Balan, reactie acida dupa ce George Burcea s-a sarutat cu alta femeie. Ce mesaj i-a transmis

Sarutul patimas dintre George Burcea si Viviana Sposub, in cadrul emisiunii Ferma, a creat deja controverse. Astfel ca dupa ce s-a aflat de acest sarut, a aparut si o prima reactie a Andreei Balan pe conturile de socializare. Andreea Balan, reactie acida dupa ce George Burcea s-a sarutat cu alta femeie Emisiunea Ferma incepe marti, .

George Burcea, sarut neasteptat in noul sezon Ferma cu una dintre colegele sale

Astazi incepe noul sezon al emisiunii Ferma de la Pro TV. Aflam deja aflam informatii despre un posibil cuplu format pe parcursul show-ului. Exista imagini cu un sarut patimas dintre George Burcea si una dintre colegele sale din emisiune. Despre cine sa fie vorba?.

Ferma 2020 Oraseni vs Sateni. Cum arata tabloul de start al concurentilor de la PRO TV

Una dintre cele mai asteptate emisiuni revine pe micile ecrane sub o noua denumire a celor doua trupe de vedete curajoase care au acceptat provocarea inedita. Cei care sunt in grupele Oraseni vs Sateni se vor lupta aprig pentru titlul cel mare de fermier. Fanii sunt cu sufletul la gura pentru noul sezon al reality-ului .

Concurenta noua la Ferma 2020. Ce surpriza au primit vedetele din partea producatorilor PRO TV

Tot ce s-a rescris anul asta este mai greu, a devoalat Mihaela Radulescu, una dintre gazdele show-ului Ferma de la PRO TV. Asadar, se anunta aventura, tensiuni, momente emotionante, foamete, dar si concurenti pe masura care vor transforma aceste stari si atribuite in ceva cu totul surprinzator. De exemplu, noua concurenta, cunoscuta pentru umorul sau, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )