Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fermierii afectati de pandemie vor avea acces la credite cu dobanda avantajoasa

Adevărul Adevărul,
Fermierii afectati de pandemie vor avea acces la credite cu dobanda avantajoasa

Fermierii afectati de pandemia de coronavirus vor avea acces la credite cu o dobanda ROBOR de 2%, iar valoarea creditului va fi de pana la 85% din suma totala pe care fermierii o vor primi ca subventie in aceasta perioada, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, intr-un briefing de presa, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

Elevii si profesorii vor avea acces gratuit la o librarie online

Elevii, profesorii, dar si parintii prescolarilor si scolarilor din Bucuresti vor avea acces gratuit la o librarie online.

Ministrul Educatiei: Profesorii si elevii cu parinti peste 65 de ani nu vor avea interzis in scoli

Profesorii peste 65 de ani si elevii cu parinti peste aceasta varsta nu vor avea interzis in scoli pentru pregatirea in vederea Evalurii Nationale si a Bacalaureatului.

Ministrul Educatiei vine cu precizari: Profesorii si elevii cu parinti peste 65 de ani nu vor avea interzis in scoli pentru pregatire Am discutat cu Arafat sa luam masuri suplimentare

Profesorii peste 65 de ani si elevii cu parinti peste aceasta varsta nu vor avea interzis in scoli pentru pregatirea in vederea Evaluarii Nationale si a Bacalaureatului. Precizarile vin chiar de la ministrul Educatiei, Monica Anisie, dupa ce Institutul National pentru Sanatate Publica INSP) a facut o propunere in acest sens.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )