Libnet.ro
UNICEF

01:05

Festivalul Enescu 2017 lanseaza aplicatia pentru smartphone, care pune la dispozitia publicului informatii in timp real

Antena3 Antena3,
Festivalul Enescu 2017 lanseaza aplicatia pentru smartphone, care pune la dispozitia publicului informatii in timp real

Festivalul International George Enescu lanseaza aplicatia pentru smartphone, Android si IOS, pentru editia 2017, care permite publicului sa-si organizeze concertele la care participa intr-o agenda. continuă pe Antena3

FESTIVALUL ENESCU 2017 AGENDA ZILEI 15 SEPTEMBRIE

Evenimentele de astazi din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Muzica secolului al XXI-lea ENSEMBLE MODERN Dirijor: JONATHAN STOCKHAMMER Regia.

FESTIVALUL ENESCU 2017. AGENDA ZILEI 14 SEPTEMBRIE

Evenimentele de astazi din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Muzica secolului al XXI-lea HYPERION.

Festivalul Enescu 2017. Agenda zilnica - 13 septembrie

Evenimentele de astazi din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Recitaluri si concerte.

Festivalul Enescu 2017. Agenda zilei - 12 septembrie

Venimentele de astazi din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Recitaluri si concerte camerale RAY.

Legendara pianista Martha Argerich revine pe scena Festivalului Enescu 2017 dupa zece ani

Marea pianista Martha Argerich revine pe scena Festivalului International George Enescu 2017, dupa zece ani, si va sustine un concert la Sala Palatului, alaturi de Royal Philharmonic Orchestra, sub bagheta.

Pianistul Florent Boffard urca pe scena Festivalului Enescu 2017

Pianistul Florent Boffard, unul dintre cei mai apreciati muzicieni francezi, va urca pe scena Festivalului Enescu 2017 pe 17 septembrie, de la ora 11. 00, alaturi de violonistul Nicolas Dautricourt si de violoncelistul Gary Hoffman.

Horoscopul saptamanii 15-21 septembrie 2017. Vesti proaste pentru Berbeci

Descopera ce-ti prezic astrele pentru saptamana care urmeaza, scrie clickpentrufemei. ro. Berbec Exista in viata lor o persoana speciala care le face sa se comporte ca niste adolescente. Se.

Cursuri de limba romana la scoala 145 din Capitala pentru strainii care au obtinut o forma de protectie in Romania

Cursurile de invatare a limbii romane pentru cetatenii straini care au obtinut o forma de protectie pe teritoriul tarii noastre se vor desfasura la Scoala Gimnaziala nr. 145 din sectorul 2 al Capitalei, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, citat de Agerpres.

Pericol pentru soferii care trec pe langa santierul autostrazii Lugoj - Deva: Drumul este acoperit de nori de praf si bolovani se prabusesc de pe versant (FOTO)

Probleme fara sfarsit pentru autostrada Lugoj - Deva. Soferii care circula pe Drumul National 76 Deva Oradea sunt in pericol pentru ca in zona santierului autostrazii a fost decopertat.

Cei sase lautari care l-au marcat decisiv pe George Enescu.Draga Dinicule, canta-mi ceva care sa ma odihneasca

George Enescu pretuia muzica lautareasca, pentru ca reprezenta, asa cum marturisea, o adevarata comoara din care marele muzician a stiut sa culeaga cele mai pretioase piese.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )