Libnet.ro
UNICEF

16:45

Festivalul Scrumbiei, anul acesta pe bani europeni

Adevărul Adevărul,
Festivalul Scrumbiei, anul acesta pe bani europeni

Maine se desfasoara la Galati o noua editie a Festivalului Scrumbiei. Evenimentul, devenit o traditie pe malul Dunarii,va fi organizat anul acesta, in premiera, din fonduri europene, prin Programul Operational pentru Pescuit. continuă pe Adevărul

Ceausescu ar castiga detasat alegerile prezidentiale de anul acesta. Tu cu cine ai vota?

Dictatorul Nicolae Ceausescu ar castiga detasat alegerile prezidentiale de anul acesta. Ceausescu ar obtine 66% dintre voturile romanilor, cu mult sub cifra cu care era obisnuit dictatorul in anii Epocii de.

Victoria Nuland: Anul acesta ne vom intensifica sprijinul pentru lupta anticoruptie din Europa Centrala, de Est si Balcani

Asistentul secretarului de stat american pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, a declarat, joi, in fata senatului american, ca Statele Unite isi vor intensifica, anul acesta, sprijinul pentru lupta anticoruptie in tarile balcanice, central si est-europene.

Loredana Visa, V+O Communication: Mizam pe o crestere de 5-10% a veniturilor pentru anul acesta

Grupul V+O Communication Romania, care reuneste agentia de relatii publice V+O Communication si agentia Bakers Digital Communication, mizeaza pe o crestere de 5-10% a cifrei de afaceri anul acesta, fata de veniturile de 1,06 milioane de euro in 2013, a.

Alcoa: Cererea mondiala de aluminiu va depasi productia anul acesta

Cererea mondiala de aluminiu va depasi productia anul acesta, estimeaza Alcoa Inc. , cel mai mare producator de profil din SUA, anticipand incheierea unei perioade cu excedent, care a durat aproape un deceniu.

300 de someri din Targoviste vor fi pregatiti pe bani europeni

300 de someri aflati in cautarea unui loc de munca vor fi pregatitti prin Directia de Asistenta Sociala, cu banii europeni. Dintre acestia, 240 de persoane vor participa la cursuri de diversificarea competentelor profesionale si vor primi subventie in valoare de 600 de lei la absolvire.

Bratarile electronice, ceasurile inteligente si diversele obiecte computerizate isi vor gasi peste 19 milioane de clienti anul acesta - studiu

Categoria de produse denumita wearables, mini-computere la purtator stil smartwatch sau Google Glass ar putea ajunge sa-si gaseasca 110 milioane clienti pe an spre finalul deceniului, arata un studiu IDC. Suntem departe de acel moment insa, anul trecut vanzarile fiind de circa 6 milioane unitati cu estimari in jurul a 19 milioane pentru anul in curs. Totusi, un moment interesant va fi pe 15 aprilie cand Google pune in vanzare pentru o zi ochelarii Glass, putand sa se inscrie numai cei cu rezidenta in SUA,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )