Libnet.ro
UNICEF

20:45

O fetita surdo-muta nu poate spune ce isi doreste de Craciun. Reactia Mosului te va lasa fara cuvinte

Antena3 Antena3,
O fetita surdo-muta nu poate spune ce isi doreste de Craciun. Reactia Mosului te va lasa fara cuvinte

Scene emotionante s-au petrecut intr-un centru comercial din Cleveland, unde mai multi parinti au venit cu copiii pentru a-i spune lui Mos Craciun ce cadouri isi doresc. O fetita surdo-muta s-a asezat. continuă pe Antena3

Cum a slabit Gabriela Cristea mancand tot ce isi doreste

Gabriela Cristea a reusit sa slabeasca in ultima perioada fara a se infometa. Mai mult, vedeta a mancat, dupa cum spune, tot ce si-a dorit. Si, cu toate acestea, silueta ei nu a avut de suferit. Din contra. Iata ce a facut.

Planuri mari pentru Bianca Dragusanu. Aflati ce isi doreste pentru 2016

Planuri mari pentru Bianca Dragusanu pentru 2016. Desi nu vrea sa mai calce in fata altarului, vedeta isi doreste sa devina mama.

EXCLUSIV! Interviu special de Sarbatori cu ALINA EREMIA: 2015 a fost tare generos cu mine, cu multe reusite, concerte, momente de care imi amintesc cu zambetul pe buze Afla ce isi doreste artista pentru 2016!

Mai sunt cateva ore pana vine Mos Craciun, casa e gatita de sarbatoare, aromele ispitesc imbietoare din cuptor, bradul e.

onlinesport.ro va doreste Craciun Fericit!

Onlinesport. ro doreste tuturor cititorilor si colaboratorilor sai un Craciun Fericit alaturi de familie si cei dragi. Sa fim siguri in orice moment ca acolo sus este cineva care are grija de toti si de toate! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )