Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fidel Castro a murit. El Lider Maximo avea 90 de ani

Adevărul Adevărul,
Fidel Castro a murit. El Lider Maximo avea 90 de ani

Fidel Castro a murit. Anuntul a fost facut de televiziunea de stat din Cuba. Luptator de gherila, om de stat, figura istorica, revolutionarul care a condus Cuba aproape o jumatate de secol s-a stins din viata la 90 de ani. continuă pe Adevărul

VIDEO Fidel Castro a murit. El Lider Maximo avea 90 de ani

Anuntul a fost facut la televiziunea de stat din Cuba de catre fratele sau, Raul Castro. Luptator de gherila, om de stat, figura istorica, revolutionarul care a condus Cuba aproape o jumatate de secol s-a stins din viata la 90 de ani.

Fidel Castro a murit. Gorbaciov ii aduce omagiu prietenului sau

Fostul aliat si lider sovietic Mihail Gorbaciov i-a adus un ultim omagiu emotionant, sambata, fostului presedinte cubanez Fidel Castro, relateaza BBC News.

Fidel Castro a murit. Ce spune Putin despre omologul sau cubanez

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis omologului sau cubanez Raul Castro un mesaj ii care ii aduce un omagiu lui Fidel Castro, un prieten adevarat si loial al Rusiei, relateaza BBC.

Fidel Castro a murit. Cum au reactionat liderii americani. Obama: Istoria il va judeca. Trump: Si-a oprimat propriul popor

Presedintele american in exercitiu Barack Obama a declarat sambata, la o zi dupa moartea lui Fidel Castro, ca Statele Unite intind o mana a prieteniei poporului cubanez.

Fidel Castro a murit. in Mica Havana din Miami oamenii danseaza pe strazi de bucurie

Moartea lui Fidel Castro i-a surprins pe multi locuitori ai Havanei sambata, in primele ore ale diminetii, scrie The Associated Press.

REVISTA PRESEI 26.11.2016

ADEVARUL *Fidel Castro a murit. El Lider Maximo avea 90 de ani Fidel Castro a murit. Anuntul a fost facut de televiziunea de stat din Cuba.

Fidel Castro a incetat din viata la varsta de 90 de ani (VIDEO)

Fidel Castro a incetat din viata, vineri seara, la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut de catre actualul presedinte al Cubei, fratele sau, Raul Castro, potrivit BBC. Comandantul.

Fostul lider cubanez Fidel Castro a murit

Fostul lider cubanez Fidel Castro a incetat din viata la varsta de 90 de ani, anunta BBC, citand televiziunea de stat cubaneza. Conform anuntului facut de Raul Castro, trupul neinsufletit al fostului presedinte cubanez va fi incinerat sambata, scrie.

Noua zile de doliu national in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. in Miami, oamenii au sarbatorit vestea pe strazi: Ce reactii au avut liderii mondiali dupa disparitia fostului presedinte cubanez (VIDEO)

Noua zile de doliu in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. Fostul lider cubanez a incetat din viata la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut chiar de fratele sau la televiziunea de stat. Cu.

Fidel Castro a murit

Parintele Revolutiei cubaneze, Fidel Castro, a murit ieri seara, la Havana, la varsta de 90 de ani, a anuntat fratele sau, caruia i-a predat puterea in 2006, scrie AFP, citata de Hotnews.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )